Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uniklo ze spisu na Otakara S.: Po osahávání holčičky jel domů k Míše

Autor: dce - 
16. února 2017
05:00

Případ Míši Muzikářové, která zmizela už před více jak měsícem, je stále zamotanější. Přítele její matky, Otakara S., který před téměř třemi týdny spáchal sebevraždu, čekal soud – byl obžalován ze sexuálního obtěžování nezletilé dívenky. Ze spisu uniklo, že poté, co holčičku vyložil z auta, zamířil rovnou do Ústí nad Labem za matkou malé Míši...

Koncem prosince loňského roku byla na Otakara S. podána obžaloba z pohlavního zneužití a svádění k pohlavnímu styku. Začátkem roku 2016 totiž pod falešnou záminkou nabral do auta nezletilou dívenku, kamarádku ztracené Míši Muzikářové.

Nejdřív si jen povídali, pak jí ale Ota údajně nutil alkohol, osahával na intimních místech a chtěl ji přemluvit k sexu za peníze. Dívenka ho měla odmítnout, jeho další pokusy navíc utnul telefon policistů, kteří holčičku hledali, a on ji tak vysadil uprostřed noci z auta a odjel.

Holčičku vozil mezi Ústím, Litvínovem a Mostem přibližně sedm hodin! Policisté ji našli po jedné hodině ráno. Na policii kvůli celé věci vypovídala i Míšina matka Eva. Tou dobou se s Otou znala už 2,5 roku, dva roky spolu žili – Ota k ní jezdil na víkendy, přes týden pracoval a přebýval v Plzni.

„Pan S. jí psal zprávu SMS ne 29.01.2016, že je v Plzni, jde si koupit jídlo, pak je na ubytovně a má moc práce. O tom, že má přijet do Ústí nad Labem, vůbec nevěděla. Volal jí dne 30.01.2016 kolem 02,00 hodin a přijel k ní kolem 03,00 hodin, nic jí neřekl,“ stojí v obžalobě.

Osoba Otakara S. je pro veřejnost stále záhadou – podle blízkých ho Míša neměla ráda a víkendy, kdy byl u nich doma, raději trávila u babičky. Když byla ale vyslýchána v souvislosti se zneužitím její kamarádky, na Otu si nestěžovala.

Míša Muzikářová (12) zmizela 11. ledna patrně po cestě do školy. Od té doby po ní neustále pátrají policisté, zatím ale bez výsledku...

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

zajem ( 20. února 2017 09:18 )

No každopádně je zřejmé že jak Ot.tak dívenka si na noc jistili aliby.A myslím že kdyby matka nezasáhla,tak děvče praseciny kryje aby neměla průšvih.A také myslim,ze Míša tenkrát o té cestě něco od kamarádky věděla a nejspíš i nakonec přiznala,nebot proč jinak by v noci policajti Ot.volali.?V té době z ničeho obviněný nebyl a už jen kde by sehnali Tlf.cislo?Dle mě jen Misa mohla vědět,co měla kamarádka v plánu a kdo ji ma dělat taxi.

osol ( 16. února 2017 18:17 )

Je to divne, pisali, ze mladu vysadil o jednej, Eve volal o druhej a prisiel tam o tretej. To sa este len tak vozil dve hodiny, ked mohol ist po vysadeni hned k Eve? Nechapem.

osol ( 16. února 2017 18:14 )

Ani ten mlady Lada sa este nenasiel, to by ma tiez zaujimalo, co sa mu mohlo stat.

jirsbe ( 16. února 2017 16:29 )

je divny ze by ji maminka nevidela jit ani na zachod to jedine ze by mela zachod v pokojicku coz je blbost nebo se taky koupala to si taky musi rodic vsimnout ze je dite doma zatim se nachazej mrtvoly ale misa zatim nikde klidne bych si mislel jestli neni nekde zavrena v nejake garazi nebo v nejakem podzemnim sklepe nekde v usti je typ

martina.k ( 16. února 2017 14:30 )

Tak a uz me bylo dost, budu Jen cist vize je jasna , vybafnu pozdeji , see ya everybody

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání