Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pitva podezřelého ze zmizení Míši: Jednoruký Otakar S. se zabil sám

Autor: dce - 
3. února 2017
12:13

Sebevražda Otakara S., podezřelého v případu zmizení dvanáctileté Míši Muzikářové, rozčeřila už několik týdnů neměnné vody podivného případu. Soudní pitva nyní potvrdila, že si muž na život sáhl sám. Údajně se oběsil.

Míša Muzikářová zmizela v Ústí nad Labem již 11. ledna. Ráno nedorazila do školy, její pohřešování matka nahlásila, když přišla večer z práce. Pátrání bylo zatím neúspěšné, policie má v rukou jedinou stopu – pach, který zachytil policejní pes na cestě do školy, kudy dívenka běžně chodila.

Celý případ je velmi zamotaný a plný možných podezřelých. Jedním z nich měl být i Otakar S., bývalý přítel Míšiny matky. Ten ale minulý víkend náhle zemřel. Jeho tělo bylo náhodou objeveno až v pondělí. Nyní policie mohla potvrdit, že se skutečně jednalo o sebevraždu.

„U případu nálezu zemřelého 39letého muže v bytě v Čeminech nebylo z dosavadního šetření a z předběžného výsledku nařízené soudní pitvy zjištěno cizí zavinění,“ řekla serveru Krimi-Plzeň.cz mluvčí policie. Muž se údajně oběsil.

Podle neoficiálního zdroje po sobě Otakar S. dopis na rozloučenou nezanechal, příčina sebevraždy je tedy nejistá. Veřejnost se v této otázce dělí na dvě skupiny – jedna zastává názor, že muž nezvládl nátlak policejních výslechů a nenávistných komentářů na sociálních sítích. Druhou verzí je ovšem i černé svědomí – mnozí se stále domnívají, že se zmizením Míši Muzikářové měl něco společného.

tesarl ( 3. února 2017 20:48 )

Trefil jsem se co? Uklidni se, tak jako ty uvažujou všechny blbky a tupky.

tesarl ( 3. února 2017 20:45 )

Aha ono je vás víc nebo máš strach psát za sebe poseroutko namyšlená?!

tesarl ( 3. února 2017 20:43 )

Á zase jedna na kterou nikdo nemá. Takových blbek tady je. A copak děláš na diskuzi, dětičky máš na klínu nebo si hrajou vedle s otčímem na doktora?

tesarl ( 3. února 2017 20:41 )

A ty jsi arogantní husa.

martina.k ( 3. února 2017 20:13 )

Výborně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání