Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Otakar S. měl už čtyři záznamy v trestním rejstříku: Policie o jeho prohřešcích od začátku věděla

Autor: dce, lac - 
13. února 2017
17:27

Případ zmizelé Míši Muzikářové trápí policii už déle než měsíc. Hlavním podezřelým byl údajně Otakar S., který před dvěma týdny spáchal sebevraždu. Právě kolem Oty se čím dál častěji objevují podezřelé informace ohledně jeho trestní minulosti. Kromě obžaloby z pohlavního zneužívání měl mít na krku i čtyři záznamy v trestním rejstříku!

Smrt Otakara S. na konci ledna rozvířila případ pohřešované Míši Muzikářové (12) z Ústí nad Labem. Jeho blízcí tvrdí, že neunesl nátlak policie a médií. Informace, které kolem jeho osoby vyvstávají, ale působí přinejmenším podezřele...

Otakar S. byl údajně hlavním podezřelým v Míšině zmizení a nestála za tím pouze jeho osobní blízkost k Míšině matce, se kterou byli partneři tři roky. Jak vyplývá z obžaloby, kterou má Blesk k dispozici, Ota neměl čistý trestní rejstřík. „V rejstříku trestů má čtyři záznamy pro trestnou činnost různé povahy.“ Tato informace stojí v obžalobě, kterou Ota obdržel měsíc před svou sebevraždou.

Státní zástupkyně ho viní z pohlavního zneužívání. Měl totiž pod falešnou záminkou v 18 hodin naložit nezletilou dívenku do auta a vozit ji mezi Litvínovem, Ústím nad Labem a Mostem. V průběhu jízdy si s ní údajně povídal, ale nabízel jí také alkohol – konkrétně vodku z lahve – a osahával ji na intimních partiích. Dívenku našli policisté kolem jedné v noci.

Dívenka znásilněna nebyla, což potvrdilo lékařské vyšetření. Možná ji před tím uchránil hovor kriminalistů, kteří Otovi zavolali zrovna, když dívenku vozil po Ústecku. Po sedmi měsících byl obviněn a po dalších pěti obžalován. „Přesto, že věděl, že dosud nedosáhla věku 15 let, nabídl jí peněžní částku za to, že s ní bude mít pohlavní styk, což odmítla,“ popsala žalobkyně. Za pohlavní zneužití mu hrozilo až osm let ve vězení. Nyní ale bude případ odložen.

Kriminalisté, kteří pracují na případu malé Míši, tyto a patrně i další informace ohledně Otakara S. měli a s tím, že se v dívčině okolí pohybuje muž obžalovaný z pohlavního zneužití nezletilé, údajně pracovali od začátku.

11karel11 ( 15. února 2017 20:54 )

Byl to prasák-úchylák, osahávat mladá děvčáta. Patřilo mu useknout i tu druhou ruku.

sportak ( 14. února 2017 10:44 )

Nový článek, tak to je pér.delní

safez ( 14. února 2017 10:19 )

Nasedla do auta že ji veze za svým falešným profilem puberťáka co má 14 roků?

zajem ( 14. února 2017 09:32 )

Myslím že největším problémem jsou naše zákony,tresty a podmínky ve vězení.Pro někoho to lepší život než na svobode.Rok papírování k jednomu obvinění?Však mohl být už dávno v base,ci pod léčbou.A pokud to udělal,tak by si měli všichni angažování v jeho obvinění rvát vlasy co způsobili jejich liknavosti.Lec bohužel vždy musí dojít k nejhoršímu,aby nad aparát mohl zakročit.

zajem ( 14. února 2017 09:22 )

Na mě to dělá dojem,ze s tou kamarádkou to nebylo tak jednoznačné.Netvrdim,ze si sní nechtěl užít,ale myslím,ze ne násilně.Coz ho neomlouvá,jen si nemyslím že by ho čekal nějak vysoký trest.Zajímavé je že vždy u toho byla láhev vodky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání