Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Žák napadl učitele: Třída se postavila na jeho obranu a vyhodila agresora ze třídy

Autor: els - 
18. října 2016
23:24

Dramatické momenty zažil učitel ve školní třídě v Něrjungri v severovýchodní části Ruska. Zaútočil totiž na něj jeden z jeho žáků, když mu vytrhl sluchátka z uší. Ostatní studenti se ale na spolužáka vrhli a vyvedli ho ze třídy.

Během vyučování si jeden ze žáků zastrčil do uší sluchátka a ignoroval učitelův výklad. „Říkal jsem ti, aby sis vyndal ty sluchátka z uší,“ naléhal na žáka učitel. Když ani opakované výzvy nepomohly, rozhodl se učitel jednat. Sám studentovi vytrhl sluchátka z uší.

To chlapce natolik rozlítilo, že vstal z lavice a vrhl se na učitele. Ohromení spolužáci však okamžitě zareagovali a přispěchali napadenému kantorovi na pomoc. Svého spolužáka od učitele odtáhli a odsunuli ho na druhý konec třídy. „Musí odtud pryč,“ zakřičel jeden ze studentů a společně s ostatními vyhodili agresivního spolužáka ze dveří třídy.

Napadený učitel se rozhodl, že celý incident nechá plavat a nenahlásí žáka na policii. Jeden z ostatních žáků však celou potyčku natočil a dal na internet. Poté, co se video rozšířilo, vložila se přece jen do celé věci policie. Ta však odmítá případ komentovat.

nevervsemucoctes ( 19. října 2016 10:51 )

Na videu je zřetelně vidět, že incident nevznikl v době natáčení, ale již nějakou dobu probíhal a zachycena byla pouze jeho eskalace. Víte jak se to říkává, "dvakrát měř, jednou řež" a to platí i při sledování podobných videí.

Zobrazit celou diskusi