Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jsem manžel Lucie Borhyové a nechám se předělat na triceratopse: Blázen z Týnce pobavil i policii

Autor: dce - 
17. srpna 2016
16:12

Opravu bizarní rozhovor vedli při zadržování městští policisté s duševně nemocným mužem v Týně nad Vltavou. Vyprávěl jim, že je manželem Lucie Borhyové a brzy pro něj přiletí UFO. Nakonec skončil v péči lékařů v Písku.

Psychicky nemocného muže (44) a narkomana v úterý odpoledne zadržela městská policie v Týně nad Vltavou. Muž byl nedávno propuštěný z dobřanské psychiatrie a měl se hlásit svému lékaři, to ale neudělal.

Muž nakonec skončil na stanici státní policie, nebyl totiž strážníkům schopen sdělit svou totožnost.Při převozu muž hlídce tvrdil, že slouží v armádě a že je veteránem z Afgánistánu, Íránu, Iráku a Sýrie, dále že porazil Klička v boxu, následně se strážníci dozvěděli, že je manželem Lucie Borhyové, ale že v současné době už o něj nemusejí mít starost, neboť se nechá předělat na kombinaci triceratopse a Hulka,“ uvedl mluvčí městské policie.

Jenže tím to neskončilo! „Muž strážníkům vysvětlil, že je dědicem několika ropných rafinerií, že je svou desátou reinkarnací, ale že by hlídka se svými úkony měla chvátat, neboť pro něj za půl hodiny přiletí UFO. Zbytek monologu byl veden v duchu ochrany světa před monstry z filmu s Tomem Cruisem,“ dodal mluvčí.

Muž nakonec skončil v péči lékařů, kteří ho převezli do nemocnice v Písku.

fotrpjotr ( 17. srpna 2016 18:37 )

Pořád se musí ta ošklivka zviditelňovat.

vosavopruz ( 17. srpna 2016 17:59 )

Porazil Klička v boxu,je to borec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání