Moderátorka Lucie Borhyová sice velmi bedlivě hlídá jídelníček svých dětí, ale přiznává se, že sama sobě ledacos dopřeje. „Každý má své neřesti a rovnou se přiznám, že u mě je to sladké - především čokoláda, kterou miluji a těžko jí odolávám,“ řekla Borhyová pro iDNES.

Prozradila také, že se žádnými dietami netrápí, přesto však vypadá velmi dobře. „Co se týče jídla, snažím se jíst zdravě, ale nejsem typ člověka, který by si kvůli dietě odepíral jídlo, které mu chutná,“ uvedla moderátorka.

Borhyová přiznala, že po porodu sice měla nějaké to kilo navíc, ale štíhlá postava se jí velmi brzy vrátila. „Je pravda, že jsem v těhotenství nabrala dost kil, která šla ale naštěstí sama dolů díky běhání kolem dětí, takže to jsem příliš řešit nemusela,“ svěřila se.

V současnosti prý mladá matka nemá na muže ani pomyšlení. „Muži jsou kolem mě neustále, ale jde skutečně o přátele,“ tvrdí Borhyová. Je však ráda, pokud jim u ní doma také chutná. „Taková moje specialita, která zatím chutnala snad každému, jsou mé brambory na řecký způsob a k tomu losos,“ dodala moderátorka.

Fotogalerie
54 fotografií