Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Devět uprchlíků znásilnilo Němku. Omámená trpěla celou noc, potvrdila policie

Autor: mb - 
16. srpna 2016
11:00

Policie obvinila devět uprchlíků z Iráku ze skupinového znásilnění Němky, která přijela do rakouské metropole za kamarádkou. Podle obžaloby azylanti ženu zdrogovali, zatáhli do bytu a tam prakticky celou noc znásilňovali. Hrůzný čin se stal na Nový rok, policie muže obvinila až nyní kvůli „těžkému a dlouhému“ vyšetřování.

„Není pochyb o tom, že došlo ke skupinovému znásilnění, svědčí o tom biologické stopy. Vyšetřování bylo těžké a zdlouhavé. Mozaiku jsme poskládali z materiálů DNA, na základě svědectví lidí a záznamů z kamer,“ prozradil médiím mluvčí vídeňské policie.

Událost se stala na Nový rok, Němka přijela ke kamarádce do Vídně, kde na náměstí popíjely alkohol a slavily Silvestra. Během noci se ale žena kamarádce ztratila a dle Němky ji Iráčané zdrogovali a odtáhli ve dvě ráno do bytu.

Dále si žena nic nepamatuje, ale když se v šest ráno probudila, okamžitě tušila, co se s ní v noci odehrávalo. Běženci se na bezvládné ženě ukájeli téměř celou noc. Událost oběť sexuálního napadení okamžitě nahlásila policii.

Policie nyní imigranty obvinila, ale ti všichni nařčení ze znásilnění odmítají. Údajní sexuální násilníci jsou ve věku od 21 do 47 let.

Sexuální napadení tak připomíná hororovou noc z Kolína nad Rýnem, kdy Němky čelily ze strany běženců hromadnému útoku. Dav zhruba tisícovky mužů převážně z imigrantského prostředí tehdy napadl bezbranné ženy. Policie nedokázala zajistit pořádek, žalobu podalo přes 600 dívek. Jedna z obětí znásilnění dokonce později podstoupila potrat.

Také Rakouskem v poslední době otřáslo několik případů sexuálního napadení ze strany uprchlíků. Rozhořčení vzbudilo znásilnění chlapce v bazénu imigrantem z Blízkého východu. Ten policii oznámil, že šlo o „sexuální nouzi“. Loni na podzim pak jiný utečenec análně znásilnil důchodkyni, která u břehu řeky venčila svého psa. Podle přítele znásilněné babičky událost ženu naprosto „zlomila“.

Uprchlická krize zůstává v Rakousku, ale i v Evropě tématem číslo jedna. Rakousko navíc zažije na podzim opakované prezidentské volby. Ústavní soud totiž zrušil výsledky předchozích voleb kvůli „nesrovnalostem při sčítání hlasů“. Tehdy vyhrál liberální kandidát Alexander Van der Bellen (72), nyní preference dávají náskok pravicovému Norbertu Hoferovi (45).

Do Evropy stále míří další migranti. Takto to vypadá například v Itálii:

maledivy2016 ( 17. srpna 2016 13:18 )

A nedej Bůh kdyby se bránila! Bude to rasově motivovany útok na muslimacke kreatury a ona by šla k soudu a sedět!

vlajo ( 16. srpna 2016 18:15 )

Co napsat zbývá jediná věc.Povolat s pekel Hitlera a Stalina a nechat je úřadovat.

prycsnima ( 16. srpna 2016 12:09 )

 Toto je jenom špička ledovce.Na veřejnost se dostane jen to co už nelze utajit! Situace v německu je ještě horší.

Zobrazit celou diskusi