Jsme spolu devět měsíců a oba už máme takový věk, že bychom o rodině měli přemýšlet. Partneři jsou od toho, aby plánovali budoucnost a my se o tom několikrát už bavili,“ svěřila se Klára Koukalová v Olympijském studiu iDnes.cz.

I když už byla jednou vdaná, do manželství s Petrem Suchoněm by šla. I když její profese značně komplikuje partnerský život. „Je to strašně těžké. Dvacet let jezdíte každý týden do jiné země, jste neustále sám. Partner s vámi nemůže být a váš kontakt s ním je jen po telefonu. Málokterý muž to ustojí, protože čeká a čeká. Není divu, že se mezi tenistkami dějí tak časté rozvody,“ přiznala.

Petr Suchoň je kamarádem Michala Hrdličky, který byl na Nově moderátorem sportu, než dostal padáka. Dá se předpokládat, že expartner Borhyové na případné veselce svého kamaráda od půllitru nebude chybět! A mohl by to být opravdu veselý večírek!

Známá tenistka se rozvedla s fotbalistou Janem Zakopalem před dvěma roky. Poté randila se svým trenérem Igorem Brucknerem, ale ani tento vztah nevydržel. Nyní už Koukalová nechce stavět na první místo svůj milovaný sport. „Už mi bude pětatřicet a partnerský vtah je pro mě prioritou,“ dodala. Že bychom se tedy brzy dočkali novácké veselky a z Petra Suchoně se stal ženáč? Na svatbě by určitě nechyběl exmoderátor Sportovních novin Michal Hrdlička, který by možným sňatkem přišel o věrného party partnera.

Fotogalerie
9 fotografií