Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Blonďatá Lenka si otevřela posilovnu, teď jí vyhrožují smrtí

Autor: Jiří Krušina - 
7. února 2016
12:05

Strach o život má Lenka Sloupská (28) z Krnova. Před několika lety si otevřela dámskou posilovnu. Měla úspěch. Teď je vše jinak. Někdo její práci pomlouvá, a dokonce jí vyhrožuje smrtí.

Lenka byla oplácaná holka a před lety se zamilovala do cvičení. Když se její postava stala téměř dokonalou, rozhodla se otevřít vlastní dívčí posilovnu. „Posilování je můj život, a proto jsem do toho šla. Vše bylo jako sen a začalo se mi dařit,“ popsala úspěch Lenka.

Po neshodách se rozloučila s jednou zaměstnankyní. „Znaly jsme se ze školy a myslela jsem, že i když se nerozejdeme jako nejlepší kamarádky, tak spolu budeme slušně komunikovat. Bohužel, mám ze života peklo,“ řekla Lenka.

Nejdříve se na Facebooku začaly vyskytovat pomluvy na posilovnu. „Holek ke mně chodí pořád několik stovek, ale urážky mě mrzely. Bohužel mi přišly i anonymní výhrůžky a nakonec i nadávky z mobilu bývalé kolegyně,“ vzpomněla na minulé měsíce Lenka.

Na zastrašování nejdříve nereagovala. Poté se ale v jedné zprávě objevilo, že si na ni bývalá parťačka najme zabijáky. „Já i mé kolegyně jsme si všimly, že tady stává auto. V něm seděl cizí muž a fotil nás. Dostala jsem strach a vše oznámila policii. Dnes už mě všude vozí partner. Skutečně se bojím o život,“ dodala Lenka.

Policie případ šetřila jako přestupek. Nyní věc překvalifikovala na přečin. „Mohu vám potvrdit, že policisté šetří nebezpečné vyhrožování,“ řekla policistka Pavla Jiroušková.

monca ( 10. února 2016 13:37 )

takové kecy píšou chlapy,ale my co tě známe Leni tak víme,že to fakt není sranda to vyhrožování opatruj se

citruss ( 7. února 2016 20:25 )

tyhle výhružky jsou jen samé kecy.asi nějaká zamindrákovaná tlustá kráva,která jí závidí její sexy postavičku.kdyby jí chtěl někdo opravdu zlikvidovat,nebude na sebe upozorňovat smskama.pro ženu chápu že je to stresující takovéto zprávy

jerry ( 7. února 2016 13:51 )

Jestli svou kámošku odrbala o prachy tak se nedivím, že jí nemůže přijít na jméno a chce je zpět.

sores ( 7. února 2016 13:08 )

 Něco podobného ani vzdáleně za komančů neexistovalo!!! Ten rádoby kapitalismus přináší den co den jedině hrůzy na které člověk nebyl zvyklí,brrr.Násilnosti, přepadení, a jako by toho nebylo málo, tak teď ještě vraždící araby atd. hnus 21 století.

nicol30 ( 7. února 2016 12:58 )

 Nejhorší je závist a vlastní chybou nepodareny život. Majitelce přeji pevné nervy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání