Marcinkovou zařadila v roce 2012 internetová stránka TC Candler do žebříčku 100 nejkrásnějších žen planety. Herečka se umístila na 85. místě a porazila dokonce i hollywoodskou kolegyni Scarlett Johansson (30).

Půvaby Slovenky mohli díky její mu působení v zahraničí zblízka obdivovat i herci Jude Law (42) či Anthony Hopkins (77). Marcinková totiž po jejich boku hrála prostitutku v romantickém dramatu 360.

Ve své vlasti se Gabriela divákům zapsala do paměti zejména jako Baška Valentová v seriálu Panelák, který se vysílal i v Česku. U nás ale herečka získala slávu až nyní díky roli v seriálu České televize Doktor Martin. Bohužel je zde její krása upozaděná, jelikož jako zdravotní sestra Irena chodí v dost ztřeštěném oblečení.

Zato kvůli jinému doktorovi se okouzlující herečka dokonce nechala nafotit i v rouše Evině. Nahá se ukázala na plakátě představení Doktor Macbeth Divadla P. O. Hwiezdoslava v Bratislavě. „Nejsem zvyklá se svlékat, ale kolegové mě přesvědčili, že jde o dobrou věc,“ vysvětlila tehdy Gabriela.

Teď už by ale herečce možná podobné pózování vymluvil manžel. Marcinková je totiž čerstvě vdaná, 11. září 2015 si v rodném Prešově řekli „ano“ s lídrem kapely Heleniny oči Martinem »Lynchem« Mihalčínem. „Svatební den jsme si velice užili. Podařilo se vytvořit atmosféru, o níž sní asi všichni novomanželé. Splnili jsme si představy o obřadu ve stylu zahradní párty,“ prozradila herečka deníku Aha!.

Fotogalerie
9 fotografií