Bolest v sobě herečka Eva Hrušková (63) nosila 36 let. Teď se o ní rozhodla promluvit. Tehdy legendární Popelce bylo sedmadvacet let a byla v sedmém měsíci těhotenství.

Na miminko se moc těšila, dokonce se kvůli němu vdala za svého prvního manžela. Jenže pak přišel okamžik, který vše změnil.

„Byla jsem v sedmém měsíci a najednou jsem cítila, že se miminko přestalo hýbat. V nemocnici to hned všem bylo jasné, tak mě poslali na rentgen, a v tu chvíli to došlo i mně, že je zle,“ popsala bolestnou chvíli Eva Hrušková deníku Aha!.

Pak jí lékař oznámil, že miminko musí přivést na svět přirozenou cestou, tedy porodit. „Bylo mi hrozně smutno, pak jsem se navíc chybou sestřičky dozvěděla, že to byla holčička,“ vypráví zastřeným hlasem představitelka popelky deníku Aha!.

Křehká herečka se podruhé vdala za současného manžela Jana Přeučila (78) a vychovala tři kluky. Děvčátko však už nikdy neměla.

„Jsem za kluky šťastná, ale dcera byla vždy nesplněným přáním. Bohužel v té době řádil nějaký ptačí vir a bylo nás víc, kterým se to stalo. Den, kdy má dcera zemřela, jsem nadlouho vymazala z kalendáře,“ zakončila své smutné vyprávění Hrušková deníku Aha!.

Video
Video se připravuje ...

Tajná bolest Evy Hruškové: Porodila jsem mrtvou dceru! David Turek

Fotogalerie
3 fotografie