Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec, který vjel do davu lidí, přejel i novomanžele: Muž zemřel, jeho láska bojuje o život!

Autor: shp, vk - 
21. června 2015
12:08

Rakušan Alen R. (26) dlouhé měsíce trpěl psychózou, navíc ho sužovaly manželské problémy. V jeho choré mysli se zrodil ďábelský plán na pomstu světu. Muž vjel ve Štýrském Hradci do davu plného lidí. Přejel desítky osob, tři z nich zabil. Mezi zabitými je i Adis D. (†28), který se před nedávnem oženil.

Alena sužovala podle vyšetřovatelů psychóza. Po jeho řádění zůstaly na zemi desítky lidí. Mezi oběťmi byl i čtyřletý chlapec a Adis D., mladý muž, který byl stále nadšený z nově uzavřeného sňatku se svou láskou.

Svou milou si vzal 6. června. Z manželství se tak hrdličky radovaly jen dva týdny. Pak přišla hrozná událost. Adise i jeho manželku přejel zezadu šílený Alen. Manžel byl na místě mrtvý. Jeho žena je v kritickém stavu hospitalizována v nemocnici a bojuje o život.

Důvodem krvavého řádění Alena jsou podle vyšetřovatelů manželské problémy. „Jeho čin měl osobní důvody. Byly to psychické a rodinné problémy. To znamená, že politický či náboženský motiv můžeme vyloučit,“ řekl policejní ředitel Josef Klamminger.

Pomatený řidič byl nucený před čtyřmi roky uprchnout z Bosny a je otcem dvou dětí. V minulosti byl již vykázán z bytu kvůli domácímu násilí.

Xeen ( 21. června 2015 15:12 )

je jasné, že z politicky korektních důvodu je nezbytné striktně vyloučit náboženský motiv. Je to evidentně jen náhoda, že muslimský přistěhovalec z Bosny v Rakousku ventiloval svou psychózu zrovna ve chvíli, kdy Rakousko přibouchlo dveře dalším muslimským přistěhovalcům. Očekávám epidemii této nakažlivé psychózy ve všech zemích, které se budou jakkoli vzpírat invazi. S náboženstvím to samozřejmě nebude mít pranic společného, je to vždy jen psychická porucha a náhoda. Předpokládám, že nás v Evropě čekají tak zhruba 1-2 náhodné psychózy týdně...

popocatepetl ( 21. června 2015 13:43 )

 Takže Bosňáci mezi sebou. Krevní mmsta? Mezi těmi desítkami zraněných byli bohužel jistě i úplně nezúčastnění Rakušané.

bibs_7 ( 21. června 2015 13:42 )

no a co, ty curáku?

steelheart ( 21. června 2015 13:28 )

jasná motivace! samí muslimové

Zobrazit celou diskusi