Jednou z takových byla herečka a bývalá manželka Toma Cruise, krásná Katie Holmes (36). Ta si ve stylu a v módě podle všeho v běžném životě moc nelibuje a neřeší, jestli má na sobě při nákupu poslední módní výstřelek. V New Yorku ale zaválela. Blýskla se v jednoduchých zelených šatech Ralpha Laurena. Ty doplnila lehkým make-upem a dlouhými vlasy.

Další hvězdičkou byla dcera herečky Umy Thurman a herce Ethana Hawka. Maya Thurman-Hawke se na červený koberec dostavila jako víla. Její květované šaty od Zaca Posena a rozpuštěné vlasy způsobily rozruch. Za svými rodiči tedy Maya vůbec nezaostává. Sukni před fotografy roztočila a užívala si jejich zájem.

Na akci se objevila i podruhé těhotná Kim Kardashian, jak jinak než se svým manželem. Herečky Vanessa Hudgens nebo Amanda Seyfried vsadily na odhalený dekolt. Juliette Lewis a Nina Dobrev, známá jako Elena ze seriálu Upíří deníky, se objevily v šatech s chlupem. A nesměla chybět ani Kelly Osbourne, která se dá nazvat módní ikonou, a módní návrhářka Victoria Beckham.  

Fotogalerie
10 fotografií