Dominika je z Moravy, to se trochu projevuje moravismy v jejím projevu. Gustav nemluví špatně, však jsou to absolventi uměleckých škol a umějí artikulovat. Problém je ale v tom, že nevědí, co je to moderace. Vypadá to, jako by byli bez důkladné přípravy vhozeni do pětasedmdesátiminutového vysílání. Je to nedotažené!

Zajímalo by mě, pro jakou cílovou skupinu je pořad určen. Někdy na mě totiž působí jako školní besídka. Nemluví spisovně, používají slang, nemají kultivovaný projev, nevědí, co s obličejem. Šklebí se, on je zamračený, ona vytřeštěná.

V pondělním vysílání to došlo tak daleko, že Dominika – zřejmě rozčilená sama sebou – si pletla slova. Pletli se jí ševcové a švecové, Oldřicha Nového přejmenovala na Jindřicha Nového, Gustav ji pořád opravoval, a ona nevěděla, kudy dál...

Něco je špatně

Nemají ani slovní zásobu a projevuje se to při pokládání dotazů. Až když na konci pořadu přišla jako host šéfka online Primy Jiřina Köpplová, konečně to na mě působilo dojmem, že je tam někdo se správným a příjemným projevem. Když host působí na diváka jako větší profesionál než moderátoři, je něco špatně.

Je mi to líto, protože jsou to začínající mladí lidé, kterým fandím a přeju jim všechno nejlepší. Ale měli dostat mnohem důkladnější přípravu, aby nepůsobili tak zmateně.

Fotogalerie
7 fotografií