Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

My zabili Němcova, tvrdí extremistická skupina z Novoruska

Autor: ČTK ljš - 
3. března 2015
20:04

Žádná Putinova vražda na objednávku, ale čin extremistické skupiny?! K vraždě Borise Němcova se v den jeho pohřbu na videu přihlásila ultranacionalistická skupina z Novoruska.

„My, novoruští partyzáni ze skupiny Rusič, přicházíme s následujícím prohlášením: Naše vojenská rada Novoruska rozhodla o ortelu nad zrádcem Němcovem, který celý svůj život zaprodával naši vlast i lid. Mrzák podporoval banderovské karatele, kteří zničili náš národ na Donbasu,“ říká jeden ze separatistů na videu.

Rusič byla pro policii dosud zcela neznámá skupina. „Toto je naše první viditelná akce. Jestliže se zrádci Ruska nezamyslí a neskončí se svými protilidovými aktivitami, vyneseme trest i nad nimi. Pamatujte, Boris Němcov byl zabit v noci na 28. února v centru Moskvy,“ vysvětlují údajní vrazi.

Velkého Putinova kritika Němcova v noci na sobotu nedaleko Kremlu zastřelil čtyřmi ranami z pistole neznámý pachatel. Podle dnešní zprávy vyšetřovatelů pátrání po vrazích intenzivně pokračuje, žádné konkrétní výsledky ale policejní informace neobsahuje.

tuba24 ( 4. března 2015 13:09 )

prave ukazujes kde je IQ suteren Tak ma teda pocuvaj. Som zo skupiny Rušič a Nemcovovu vrazdu si u nas objednal sam Putin. A teraz sa zacni ospravedlnovat vsetkym protiputinovcom

abaron ( 4. března 2015 10:23 )

s tým arzenálom čo ste strieľali by netrafil ani gašparovič do lesa

abaron ( 4. března 2015 07:13 )

ja bych se stydel netrafiť všetkých 6 a do chrbta amatéri

abaron ( 4. března 2015 07:12 )

chlapci kde ste sa spoznali ??? vo väzení ???

tgbb. ( 4. března 2015 06:59 )

Jenom proto, že chlastá ruskou vodku?

Zobrazit celou diskusi