Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hrůzný nález na Břeclavsku: Mrtvé novorozeně a ostatky dalších dvou!

Autor: ljš, jn - 
13. února 2015
15:31

Další děsivý případ matky vražedkyně?! Záchranáři vyjížděli do Dolních Dunajovic na Břeclavsku ke komplikovanému porodu, při kterém zemřelo novorozeně. Pak ale údajně našli u stejné ženy tělíčka dalších dvou dětí!

Zdravotníci vyjížděli do Dolních Dunajovic ke krvácející ženě. Až na místě zjistili, že žena porodila dítě, které ale již bylo mrtvé. Podle serveru Novinky.cz pak v domě objevili ostatky dalších dvou ve značném stádiu rozkladu.

Na místo proto okamžitě vyjela kriminálka. „Shromažďujeme poznatky a zjišťujeme veškeré informace a okolnosti nálezu,“ řekl Blesk.cz policista Bohumil Malášek. Vyšetřování je podle něj na samém počátku. Podrobnosti proto policie zatím nezveřejní.

Starosta Dolních Dunajovic Josef Hasník potvrdil, že v obci od rána zasahuje policie. Přesný důvod ale nezná. Místní prý ženu v obci v podstatě nevídali, těhotenství se jí tak snadno podařilo utajit.

Podle neoficiálních informací mohla být v místě zásahu také varna pervitinu, případně jiný zdroj chemikálií, který pomáhali likvidovat hasiči. Ti to však nepotvrdili. "Mohu sdělit pouze to, že jsme vyjeli do Dolních Dunajovic na žádost policie," uvedl mluvčí hasičů David Jirouš.

Hrůzný nález připomíná případ, který se odehrál v jen 16 kilometrů vzdálených Vlasaticích. Tam žena v roce 2013 usmrtila své čerstvě narozené dítě a v jejím domě pak našli tělíčka zavražděných dvojčat. Odpykává si za to 22 let ve vězení.

jity ( 14. února 2015 12:09 )

Hnus co je to za lidi a ten ukrutný bordel na dvoře. Pokud ještě nějaké děti měli, tak kde si hrály.

tesarl ( 14. února 2015 10:48 )

Tak tohle je hnus, co dodat, já nevím, že ještě tolik lidí žije jak ve středověku, je mi na blití. Chlast, drogy, šukkat, hůř už to nejde.

tesarl ( 14. února 2015 10:47 )

Nedil se, ti co nadávaj na Moravany se vyznaj v dějinách a vědí, že praotec Čech zapíchl Sámova syna, který měl celou zemi kralovat. Čech ale chtěl sám na trůn, jenže lidé ho vypráskali a on musel odtáhnout do českých močálů. Ještě svatá Lída záviděla moravským panovníkům jejich sídla, protože tehdy byl Levý hradec jen trochu větší než chlív. ČR by se měla jmenovat MR a toho se všichni Češi, následníci vraha, bojí. Ti pardálové a pod Moravany????Na druhé straně je pravda, že jsou Moravané napůl Turci, šukkalo se tam do bílého rána.

geza ( 14. února 2015 09:58 )

Můžou za to komunisti ,to je přece jasný ,jsou to špióni a diverzanti a musíme proti nim bojovat ve všech směrech .Všechno zlo přichází od komunistů ,vemte rajčata a vajíčka hurá na ně .

naidka ( 14. února 2015 07:57 )

Ano, stal se hnusný zločin. Tito lidi žijí a vypadají jako asociálové. Na diskuzi Blesku skvělá příležitost, jak odsoudit všechny Moraváky a Moravu, jakoby se nikde jinde nic podobného nestalo. V Čechách vraždili pedofilové a nikdo z Moraváků nenapsal: zkurvené Čechy. Věřím, že někteří na diskuzi jenom hecují, ale někteří píší se skutečnou nenávistí - nechápu . Víte co, nenávistní čecháčci, běžte všichni do kélu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání