Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Matka vražedkyně zabila své tři děti: Kdo jí pomáhal s porodem?

Autor: Ondřej Požár, Petr Podroužek, geok - 
12. září 2013
06:09

Vraždu tří nemluvňat ve Vlasaticích si matka Michaela H. (30) promyslela. Těhotenství se totiž snažila utajit. Manžel Miroslav H. (37) ale musel o všem vědět. Jeho otcovství potvrdily testy DNA. A je také možné, že ženě někdo s porodem pomáhal.

Jak těhotenství s dvojčaty, které podle policie zabila loni v červenci, tak i s třetím dítětem, usmrceným letos v květnu, před okolím skrývala. Její muž proto tvrdí, že o ničem nevěděl. To je ale podle člověka, který rodinu zná a chce zůstat v anonymitě, lež. „On musel přinejmenším v případě dvojčat vědět, že je Michaela těhotná. To přece musel jako manžel poznat,“ míní zdroj.

V této souvislosti se spekulovalo, že zavražděná neviňátka byla nemanželská. „Při genetických testech se však nyní potvrdilo, že ostatky usmrcených dětí nesou DNA obou manželů,“ prozradil Blesku důvěryhodný zdroj.

S loňským porodem dvojčat musel obviněné ženě, jíž hrozí až doživotní trest, někdo pomoci. Je o tom přesvědčený člověk, který Michaelu H. i jejího muže dobře zná. „Mluví se o tom, že u narození dvojčat byla jedna z jejích kamarádek,“ říká zdroj. Vyšetřovatelé toto včera nekomentovali.

eremita ( 12. září 2013 21:52 )

Kdo jí pomáhal s porodem, kdo co (ne)věděl, netušil, nezvládl, není podstatné. Proč několikanásobní rodiče, svéprávní, dospělí lidé, nepoužívají antikoncepci? Jsou to paradoxy, tolik lidí trápí nízká potence, a jiní životaschopné tvorečky zakopávají...

zelena.karkulka ( 12. září 2013 20:54 )

Tak si děti neadoptuj a neser se do těch,kteří si je adoptují a dávají jim lásku. Máme děti adoptované a nadoptované a rozhodně nečekáme od nich žádné posluhy a nejsou na dietě,blbe

mirrbelka ( 12. září 2013 14:11 )

Já fakt někdy nevím,jestli názory "listure" a spol.jsou míněný vážně nebo je to recese.Dost blbá.

vykutalena.vdova ( 12. září 2013 13:47 )

Toho musíš brát s rezervou, litoval i tu "maminku" co podřízla ty svoje čtyři děti jako starej esesák..

mirrbelka ( 12. září 2013 11:33 )

Prosím Vás,co to melete?Moji známí mají dceru adoptovanou od dvou let,když byla ještě malá,tak jí formou povídání o tom,že nejsou rodiče kterým se narodila,tuto skutečnost řekli.Dneska je jí 30 let,je právnička,a mají vztahy možná lepší než v některých rodinách s vlastními dětmi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání