Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Na holčičku (12) zaútočil zloděj s nožem: Vykoupila život 40 korunami!

Dvanáctiletou holčičku přepadl zloděj s nožem! (Ilustrační foto)
Dvanáctiletou holčičku přepadl zloděj s nožem! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rvs, sch - 
13. září 2013
14:39

Obrovské leknutí a strach o život. To cítila teprve dvanáctiletá školačka, kterou ve čtvrtek na cestě ze školy přepadl muž s nožem. Holčičce vzal čtyřicet korun a z místa utekl.

Nechutný zločin se stal po třetí hodině odpoledne v obci Zlonice, nedaleko Slaného. „Pod pohrůžkou násilí dala dívka zatím neznámému muži 40 korun v drobných mincích a pachatel z místa utekl. Policie po něm pátrá,“ řekla Blesku.cz kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Při pátrání po nebezpečném lupiči má ale policie pořádně těžkou práci. K smrti vystrašená holčička totiž lupiče nebyla schopná popsat tak, aby bylo možné vypracovat jeho identikit. Vyšetřovatelé proto musí spoléhat na výpovědi svědků z místa činu.

aluman ( 13. září 2013 19:22 )

Vzhledem k tomu, že šlo o ŠKOLAČKU, viděl bych to tak, že bílé děvčátko bylo skutečně přepadeno a to cikánským lupičem. Pro cikány je charakteristická zbabělost, přepadají pouze ve skupinách, případně pokud je oběť o hodně slabší, troufne si na ní i jednotlivec ale pro jistotu použije zbraň. Cikáni se neštítí ničeho, tedy ani přepadení dítěte a jsou schopni ho přepadnout skutečně i kvůli pár korunám

illis ( 13. září 2013 18:52 )

alex0800 Nevím, jestli se dá jednání Nagyové nazvat zločinem, ale že její jednání a chování nebylo v pořádku to ví dost lidí v čele s Nečasem, který ty její stupidity ještě omlouval . Oba by měli nést zodpovědnost za neoprávněně vyplacené odměny . Státním zaměstnancům sebral díky jakémusi vládnímu nařízení peníze a ne zrovna málo a Nagyové sypat za postelovou rozkoš, to mu nevadilo . Už je potrestaný, vlastní rodinu si rozbil a to skvělou rodinu a ta tupka mu zůstane asi už na dožití . Ráno se probudí a vidí to strašidlo s navázanými vlasy vedle sebe . Patří mu to , nevážil si své ženy Radky .

75pedro ( 13. září 2013 15:57 )

Zlonice jsou cikánská osada, proto si myslím, že si to slečna vymyslela...

fotrpjotr ( 13. září 2013 15:05 )

Buď Klausův kámoš,kterého pustili na amnestii,nebo opálený.

alex0800 ( 13. září 2013 14:52 )

To je otřesné!! A pak že není peklo na zemi.. Sledujte, co se bude dít v Proseckém podzemí dnes v noci!! Tam vystoupí Zlý a bude pár lidských obětí.. Stejně jako bylo o víkendu 3666 lidí (zednářů) z Evropy umlčeno na temných rejdech satanistů.. V čele jako vždy Nagyová!! Jak to, že tato Nečasova Domina ještě nesedí za své zločiny???? Teď již k tomu můžete přidat hromadné vraždy pod Prahou.. A po dnešní noci bude obětí ještě více!! Kolik lidí musí ještě zemřít, než bude řádění (zednářů) satanistů zastaveno?? Je nutné mít na paměti v které době to žijeme!! Je nutné mít na paměti, že JDE O BOJ DOBRA SE ZLEM!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání