Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vrah milenců Aničky (†19) a Michala (†19): Dostal doživotí!

Autor: ljš, rvs - 
12. září 2013
09:38

Brutálně zavraždil své dva spolubydlící Aničku a Michala (oba (†19). Dívka se navíc na to, jak její přítel umírá, musela dívat. Stejně jako neměl bestiální vrah Zbyněk P. (26) slitování se svými oběťmi, neměl ho ani soud s ním. Poslal ho do vězení na doživotí.

Zbyňkovi P. nepomohlo ani to, že se k činu přiznal a u soudu plakal a kolaboval. Soudkyně mu vyměřila nejvyšší možný trest a poslala ho na doživotí za mříže.

Svůj čin totiž spáchal zvlášť brutálním způsobem a pak se snažil po sobě všemožně zamést stopy. Psal dokonce z mobilů Aničky a Michala esemesky jejich rodičům. Tvrdil v nich, že jsou v pořádku a nemusí mít strach…

První esemesku rodinám obětí napsal Zbyněk P. už chvíli po vraždě mamince Michala, která měla přijet na návštěvu: „Nejezděte, jel jsem si něco zařídit do centra,“ poslal z telefonu zavražděného. „Přišlo mi to divné, ale nechtěla jsem být za hysterickou matku,“ popsala Michalova máma.

„Jsem s Míšou, mám vybitou baterii,“ napsal pak večer vrah z Aniččina telefonu její mamince. Bál se totiž, aby dívku rodiče v bytě nehledali a nepřekazili mu útěk a zahlazování stop. Anička spolu s Michalem ale v té době už šest hodin ležela mrtvá v posteli. Svázaná páskou a uškrcená kabelem, navíc pobodaná a pořezaná nožem.

Vydával se za Michala

Mimořádnou chladnokrevnost předvedl Zbyněk P. i během dalších dní. Místnost s mrtvými těly zamkl a počkal do odpoledne dalšího dne, kdy taxíkem odjel do hotelu. Šest dní, až do svého zatčení, se na internetu vydával za Michala a podvodnými inzeráty na internetu se snažil získat peníze. Žalobkyně pro dvojnásobného vraha žádala doživotí a soud jí vyhověl.

Tohle psal mámě Aničky:

Zbyněk P. 21:08: Jsem s Míšou, mám vybitou baterii.
Máma Aničky 22:18: To není v pořádku, abys chodila takhle pozdě domů.
Zbyněk P. 22:58: Trochu se zpozdím.
Máma Aničky 23:01: Už ses zpozdila dost, koukej mazat domů.
Zbyněk P. 23:49: Ujel mi autobus, přespím u Michala.
Máma Aničky 23:51: OK

Video  Obviněný u soudu  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

pavlos67 ( 15. září 2013 18:06 )

Od pohledu zidovskej nesympatickej krypl..Toho potkat,tak mu dam pesti jenom za ten ksicht.Pro tyhle kryply,bych byl pro znovuzavedeni pracovnich lagru.Tezka fyzicka prace,male porce jidla a za odmenu denni mlaceni do bezvedomi...

johnhardy ( 14. září 2013 09:17 )

Jak dlouho budeme takové prašivé špíny živit v basách kaviárem? Asi tak dlouho než se dostane k moci nějaká vojenská junta a všechny kriminály nechá vybít jako bastillu.

japos22 ( 12. září 2013 19:39 )

Taky sis všiml, že vrahem je nejbližší osoba?

jerry ( 12. září 2013 18:05 )

Stačí se podívat na diskuzní fórum o Petrovi Kramném a je zřejmé, proč nemůže být trest smrti obnoven. Psychopatů schopných poslat na smrt neviného je stále ještě dost.

babicovyjedy ( 12. září 2013 18:01 )

a za trest bych mu dal na celu vrahakramnyho cicavu

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání