Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vrah upálil babičku (†81) kvůli penězům: Trpěla několik minut, než zemřela!

Soud Dávidovi potvrdil 30 let!
Soud Dávidovi potvrdil 30 let!  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: ČTK - 
11. září 2013
11:41

Naprosto odporného činu se dopustil kosovský Albánec Fadil Dávid (53)! Seniorku, o které věděl, že ohni neuteče, upálil v jejím bytě! Pro peníze! Ve vězení stráví 30 let.

Vrah rozmístil v lednu 2010 v domě ve Višňové-Andělce na Liberecku hořlavé předměty k zapnutým elektrickým přímotopům, které pak převrhl. Podle spisu věděl, že žena nebude schopna vzhledem ke svému věku a omezené pohyblivosti před ohněm uniknout.

Žena utrpěla popáleniny na 80 procentech těla. Od postele ušla asi tři metry, trýznivým způsobem umírala několik minut.

Říkal jí babičko

Cizinec znal zavražděnou ženu několik let a říkal jí babičko. S pomocí své milenky jí tajně vybíral peníze z účtu a nechal seniorku podepsat falešnou závěť, v níž jeho družce vše odkázala.

Věděla, že jí okrádá

Zabít se ji rozhodl proto, aby získal její dům a zároveň zabránil tomu, aby na něj důchodkyně podala trestní oznámení. Žena totiž zjistila, že ji okrádá. Dávid si nyní odpykává tříletý trest za pětinásobné vydírání a týrání své milenky.

Muž vinu odmítá. Tvrdí, že se proti němu spolčila manželka, milenka i lidé z osady, kde neměl dobrou pověst. Místní se ho kvůli jeho násilné povaze báli. Manželka i milenka dříve uvedly, že je týral. S milenkou měl poměr ještě před jejími patnáctinami.

 

tenzmrtodvedle ( 24. března 2014 13:20 )

Musim rict,ze jsem tu cetl uz hodne nechutnych a silenych pribehu,ale tenhle byl podle me ten nejstrasnejsi. Existuje neco,co tenhle clovek neudelal?Vzdyt tohle je normalne nejaky stredovekky loupeznik! Okrada a vrazdi babicky,falzifkuje,vydira,krade,zastrasuje a boj se ho cela "dedina" ,je to pedofil a zhar atd,atd,atd.Je tady samozrejmne 1000 jinejch veci,kterejch udelala za tech 50 let o kterejch se nevi.Takovy zversta co musel naropit doma,to si tady lide podle me ani nedokazou predstavit. To budou vrazdy,znasilneni atd. Prosttohle je unikatni padouch,jak z nejake knihy,ale takovehle v kazde knize nakonec povesi za krk.To je totiz to riziko,kdyz delate takovehle veci.Tenhle clovek ma stejne uz vetsinu zivota za sebou,dal by jsem mu kulku.

analog ( 12. září 2013 17:12 )

analog ( 12. září 2013 17:12 )

No tak zase to pozitivni nebude,protoze ten hnuj se bude valet v kriminale , zatimco normalni lid bude dal chodit do prace a platit dane.A ten krypl dostane zadarmo nazrat a bude chodit do posilovny . Take dostane terapii aby se z toho nezhroutil............ vzdyt kriminal uz neni to,co byval

petrusaa ( 11. září 2013 12:24 )

Kamarádi knížete Schwarzenberga Kosovští Albánci, pro které lobboval,že?Vyřezávání orgánů srbským zajatcům,bohatou sklizní drog se na hektarech polí zabývají celé vesnice,pašování zbraní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání