Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda mladého páru: Svázal je kabelem, Anička se dívala, jak zabíjí Michala

Dostane brutální vrah Zbyněk P. doživotí?!
Dostane brutální vrah Zbyněk P. doživotí?!  (Autor: Blesk - Petr Novotný, archiv Blesku)
Autor: sch, rvs - 
10. září 2013
10:34

Uplynulo 9 měsíců od bezcitné vraždy Aničky a Michala (oba †19) a jejich vrah Zbyněk P. (25) konečně stanul před soudem. Jenže po chvíli projednávání si rozklepaný mladík, který byl bílý jako stěna, musel požádat o přestávku. Možná mu konečně došlo, co provedl a z jak odporného činu se musí zpovídat!

Soud Zbyňka P. obžaloval z dvojnásobné vraždy, kterou provedl zvlášť surovým způsobem. Letos v lednu zavraždil svoje spolubydlící v pražské Krči po obyčejné hádce! Oba měli život před sebou, letos měli dokonce skládat maturitu.

Anička se musela dívat!

Vrah musel být smyslů zbavený, Aničku s Michalem svázal elektrickým kabelem, slepil izolepou a pak už následovala jenom bolest a trápení. Anička zprvu musela zažívat úplný horor, vrah ji totiž nutil sledovat, jak bodá Michala. Jakmile mladík naposledy vydechl, Zbyněk P. se pustil do Aničky, kterou uškrtil.

Vybrakoval jim účty

Poté, co nebohý pár bezcitně zavraždil, rozhodl se jim vybrakovat účty. Prohledal jejich osobní věci, kde našel notebooky a mobily, pomocí kterých ukradl z účtů asi 20 tisíc.

Zhroutil se u soudu

Zbyněk P. si nejspíš uvědomil, jakou nevratnou škodu napáchal. U soudu se mu začala podlamovat kolena, po půl hodině trvání, před tím, než začal vypovídat, musel slabým hláskem požádat o pauzu. Byl celý bílý a celý se klepal.

paragraf ( 10. září 2013 23:51 )

kdyby jenom vyzrálá??? - horší je, že je i poplatná a pak ty zkorumpované rozsudky odskáče jiný.

slider ( 10. září 2013 23:40 )

Ten vrah vypada jako Zid.

paragraf ( 10. září 2013 23:30 )

spletl jsi články, tady Kramný není, tak se uklidni

akko ( 10. září 2013 15:53 )

Kratce a strucne...smrt by v tomto pripade byla vysvobozeni...dal bych mu dozivoti v "singl cele" s moznosti vychazek do vedlejsich cel...tam se nauci nove sexualni praktiky a bude mu dobre...je to parchant,ktery nema narok ani na minutu normalniho Zivota..at trpi!!!!

lynx ( 10. září 2013 13:54 )

SMRT!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání