Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální vražda tří novorozenců: Jak matka kryla těhotenství

Autor: Ondřej Požár, Petr Podroužek, mokk - 
23. července 2013
05:00

Podílel se Miroslav H. (37) z Vlasatic na zabití svých dvojčat? Z jejich vraždy a usmrcení třetího miminka je obviněna jeho žena Michaela H. (30). Zdroj blízký rodině míní, že manžel na smrti dětí podíl mohl mít.  Policie tuto možnost prověřuje.

Loňské těhotenství s dvojčaty, které podle obvinění zabila žena zhruba před rokem, bylo podle známého rodiny na ženě vidět. „Ona tehdy byla čtyři měsíce na neschopence, protože už měla docela velké bříško. A tomu, že Mirek nevěděl, že je těhotná, se směju. Vždyť spolu žili v jedné domácnosti. Musel to přeci vědět,“ říká zdroj, který chce zůstat v anonymitě. Vzala obviněná vinu na sebe?

Podle něj žena, která doma porodila dvojčata, by nebyla schopná děti zabít. Z trojnásobné vraždy obviněná matka syna (12) a dcery (8) mohla prostě jen vzít vinu na sebe. „V životě bych to do ní neřekl, že je schopná zabíjet! Od pohledu to byla vždy slušná a hodná ženská,“ řekl známý.         

Půjdou do lochu oba?

I on se obává, že obě děti manželům sociálka odebere. „A myslím si, že policie nakonec obviní i Mirka a možná půjdou sedět oba,“ dodává zdroj.
Kriminalisté podle policejní mluvčí Petry Vedrové pracují i s podezřením, že se otec mohl na usmrcení dětí nějakým způsobem podílet. „Prověřujeme všechny informace k případu,“ dodala policistka.

anna1234 ( 23. července 2013 17:37 )

..s tím souhlas, pokud by došlo k tomu, že by zavřeli i otce, děcák je krajní řešení.

anna1234 ( 23. července 2013 17:33 )

..tak jednak tu nikdo nic neřeší, pouze je tu diskuze k článku. Já jsem si z bulváru vzala pouze fakt, že zemřela tři novorozeňata a tahle zpráva proběhla nejenom v bulváru. Dětí zemřelých i těch co žijí (protože pro ně to musí být a bude hrozné) je mi líto. Dneska se všechno svádí na psychiku. Já spíš vidím lidskou nezodpovědnost, kdy se dělají děti a lidi je nejsou schopní uživit. Nepochopím, když má rodina finanční problémy, že si udělá další děti. To se samozřejmě nedivím, že můžou nastat psychické problémy, ovšem opět je prvopočátek v rodičích, halt když k nim ještě nedorazila antikoncepce, že?

benik2004 ( 23. července 2013 16:15 )

všichni věříte tomu co píše bulvár a nikdo neví jak je to doopravdy...mohlo se stát cokoliv co Michaelu k tomu vedlo...mohla se psychicky zhroutit,mohla mít nějaké psychologické či psychiatricke problémy...nikdo nic nevíte a pořád to řešíte..fakt vás nechápu..

anna1234 ( 23. července 2013 14:26 )

..a co jak tam bylo? co může lidi vést k tomu, aby zabili tři novorozence?? Není žádný důvod, který by ospravedlňoval jejich vraždu. A pokud to udělala /udělali/ za rok znova, bylo to plánované. Takže jaképak "nikdo neví jak to tam bylo".. kdyby dala děti k adopci, nikdo by jí za to přece netrestal. A co ty děti,které jsou na živu? S jakým puncem budou žít dál???

benik2004 ( 23. července 2013 12:43 )

A taky by mě docela zajímaly reakce kdyby se to stalo někomu z vaší rodiny,přátel,známých... To by byli asi jiné že?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání