Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kamion převálcoval osobák s 5 lidmi: Záchránáři oživovali chlapce (14)

Kamion na Nymbursku smetl osobák, záchranáři museli oživovat desetileté dítě
Kamion na Nymbursku smetl osobák, záchranáři museli oživovat desetileté dítě  (Autor: Blesk - David Malík, Google Maps)
Autor: sch - 
23. července 2013
10:49

Šest lidí se zranilo při tragické dopravní nehodě na Nymbursku. Osobák skončil pod kamionem, jednoho člověka museli hasiči vystřihávat. Na místo letěl i vrtulník, mezi zraněnými je čtrnáctiletý chlapec, kterého museli záchranáři oživovat.

„Jedná se o nehodu nákladního a osobního auta, na místě je 6 zraněných,“ potvrdila Blesku prvotní informace kolínská policejní mluvčí Věra Žídková.

K tragické nehodě došlo na Nymbursku mezi obcemi Oseček a Pňov. „Zatím z nezjištěných důvodů vjel kamion do protisměru a střetl se s dalším kamionem a osobním vozem. Osobák skončil pod nákladním vozem,“ doplnila pro Blesk nymburská policejní mluvčí Petra Potočná.

Dítě oživovali

Tři z šesti lidí se zranili těžce, sanitky už je rozvozily do nemocnic. Na místo přiletěl i vrtulník, záchranáři museli resuscitovat čtrnáctiletého chlapce. „Čtrnáctileté dítě záchranáři úspěšně resuscitovali a transportovali vrtulníkem do motolské nemocnice,“ doplnila mluvčí s tím, že jednu osobu z auta museil vystříhat.

Video  Kamion smetl osobák s pěti lidmi včetně dítěte  - Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

manutd ( 23. července 2013 17:32 )

Nechci se s tebou hadat,ale ty mortise69 a jeho kamarada kamionaka znas osobne? Jen by me zajimalo, jak vis, ze jsou to dve nuly, ktery umi h...A nebo ty jsi jeden z tech, kteri si mysli,ze pokud nekdo nema vysokoskolskej diplom, tak je to automaticky nula? A ten,kdo ho ma,tak ten je silene inteligentni? Ono to, jak je kdo inteligentni, casto nema vubec nic spolecnyho s tim, jaky zamestnani vykonava. Docela by me zajimalo, co umis ty a co se ti tak strasnyho stalo,ze se tady tak rozcilujes . A nebo je to tvoje hobby, nadavat a pak cekat na reakce ostatnich?

manutd ( 23. července 2013 17:25 )

manutd ( 23. července 2013 17:18 )

Jo, tak v tom s tebou souhlasim, ze by bylo lepsi,kdyby se vice veci dovazelo vlakem a ne kamionem, ale bohuzel tomu tak neni a to opet neni chyba toho ridice kamionu. Pokud nekdo shani zamestnani a naskytne se mu moznost delat ridice kamionu a clovek ma na vyber budto nemit zadny zamestnani a nebejt schopen uzivit svoje deti, nebo delat ridice kamionu a tim zpusobovst,ze je tech kamionu na silnicich moc, tak jakou moznost by sis vybral ty? Ale jinak s tebou souhlasim. Ale ridicu osobaku bych se tak uplne nezastavala, ja nevim jak ty,ale ja jsem videla dost blaznu,ktery ridili osobni auta , takovi nervaci nektery, chovaj se jak psychopati, takze ja bych teda netvrdila,ze co ridic kamionu,to debil, a co ridic osobaku,to super ohleduplnej ridic . Teda pokud jsi neco takovyho tvrdit chtel . Ale jinak celkove je na tom svete bordel a mozna by se vsem ulevilo, kdyby nebyly vubec zadny auta,ani kamiony, ani ty osobni, pekne povoz s konem .

frantapolitik ( 23. července 2013 16:31 )

Opravdu diskuze na úrovni. Jak tovidím, většína vysokoškolsky vzdělaných inteligentů. Podle toho vypadala i naše vláda.

valdom_hayzle ( 23. července 2013 15:27 )

Jéé, ty jsi ten svalosil ze slévárny? No až budeš mít na xichtě moncla, můžeš chlapum v hospodě vyprávět jak tě nechtěně kopl chráněný bobr, trotle Před tím ti ovšem zavolám 723 133 ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání