Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otec se zpil pod obraz: Vedle převrženého invalidního vozíku plakala jeho dcera!

Opilý otec se válel vedle převráceného invalidního vozíku své dcery, která plakala opodál
Opilý otec se válel vedle převráceného invalidního vozíku své dcery, která plakala opodál  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: sch - 
25. července 2013
22:55

Úkol rodičů je jasný – starat se o svoje děti. To jaksi uniklo muži (53) v Přerově. Zpil se do němoty a válel se na posteli vedle převrženého invalidního vozíku, zatímco jeho invalidní dcera plakala a nemohla nic udělat.

Dívenka naříkala tak dlouho, až si toho všimla sousedka, která zavolala pomoc. K domu se ihned sjelo několik aut strážníků, policie i lékařů. „Na tísňovou linku 156 oznámila svědkyně, že již několik hodin slyší dětský pláč. Dítě údajně již jen chraptí a nemůže se utišit,“ řekl deníku Právo zástupce ředitele přerovských strážníků Miroslav Komínek.

Strážníci, kteří dorazili na místo jako první, byli svědku hrůzného obrazu. Oknem zahlédli muže, jak leží bezvládně na posteli u převráceného invalidního vozíku, vedle něhož ležela jeho naříkající dcera.

Nepřemýšleli ani vteřinu a vydali se na záchranu. Okolními zahradami se dostali k zadní části domu, a protože na bouchání ani zvonění nikdo neodpovídal, rozhodli se vpadnout dovnitř. A dobře udělali.

Lékař okamžitě ošetřil a utišil plačící holčičku, stejně tak naložili i s opilým otcem. Ten nadýchal 3 promile! Podle policie ale trestní čin nespáchal, případem se ovšem začne zabývat sociálka. Holčičku si vyzvedla matka, kterou na místo přivezli policisté.

lpitriska ( 26. července 2013 06:35 )

Třeba v práci

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání