Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Motorkář chtěl ujet před kontrolou: Ve 150 km/h to napálil do policejního auta!

Zběsilý motorkář začal ujíždět po běžné kontrole, ve 150 km/h to pak napálil do policejního auta
Zběsilý motorkář začal ujíždět po běžné kontrole, ve 150 km/h to pak napálil do policejního auta  (Autor: Blesk - David Malík)
Autor: sch, et - 
26. července 2013
13:27

Když chtěli policisté při běžné kontrole zastavit motorkáře, ještě nevěděli, že mají před sebou akční honičku jako z Kobry 11. Motorkář totiž ani nezastavil a okamžitě začal ujíždět. Zastavil se až o policejní auto, které policisté postavili napříč silnice.

Nechybělo moc a honička mezi Úvaly a Újezdem nad Lesy mohla skončit naprosto tragicky. Motorkář, který ujížděl na skútr hlídce 30 kilometrů už od Kolína, se zastavil až o policejní auto, které policisté postavili napříč silnice. Do auta napálil ve stopadesátikilometrové rychlosti.

„Na silnici mezi Úvaly a Újezdem nad Lesy během policejní kontroly začal ujíždět motocyklista. Během stavění došlo ke střetu s vozidlem. S nespecifikovanými zraněními byl řidič odvezen do nemocnice, dle posledních zpráv žije. Kdo způsobil střet policejních vozidel, je zatím v šetření dopravní policie,“ řekl Blesku mluvčí policie Praha – venkov Zdeněk Chalupa.

Zničená jsou kromě motorky a jednoho služebního vozu další dvě policejní auta. Ta se původně snažila zabránit motorkáři průjezdu, když ale vjel do protisměru, raději policisté kvůli úhybnému manévru nabourali sami do sebe, než aby zabili šíleného jezdce. Ten byl navíc nejspíš bez papírů!

henes ( 26. července 2013 14:35 )

Jak je možný že nezdechl? Snad příště než někoho zabije........

mototo ( 26. července 2013 14:04 )

Koukám, že jim zlomil poloosu. Do koruny zaplatit škodu na vozidle, odebrání řidičáku do konce života a jednou týdně do díry s chlebem a vodou!

mototo ( 26. července 2013 13:56 )

Policajti dělali svou práci a ten nazdárek bordel

zkzkz ( 26. července 2013 13:53 )

a policajtům taky

dany222 ( 26. července 2013 13:53 )

To nebyl motorkář ale debil. Nepatříme všichni do jednoho pytle

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání