Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mistr převleků úřaduje v Praze: Zloděj přepadává banky, pokaždé vypadá jinak

Autor: sch, rvs - 
25. července 2013
18:46

Mistr převleků! Takovou přezdívku si vysloužil lupič, který v Praze za posledních pár týdnů přepadl už několik bank. Vždy v jiném, důmyslném přestrojení. Jednou vypadal na pětadvacet, jindy na šedesát!

Po nebezpečném lupiči pražská policie pátrá už od konce června, kdy vyloupil první banku – v Lidické ulici na Praze 5. O pár dní později přepadl banku v Lazarské, následovala banka na Arbesově náměstí a pak zamířil znovu do Lazarské. Pokaždé v jiném převlečení.

Pětadvacetiletý elegán v obleku, klobouku, kravatě a s černými brýlemi jako by byl zcela někdo jiný než senior v šedé bundě s čepicí a igelitkou. To je ale jenom mýlka. Ve skutečnosti a ve všech čtyřech případech se jedná o jednoho a toho samého lupiče!

Ve skutečnosti přes všechny důmyslné převleky je muži asi 40 let, je vysoký 170 centimetrů a je hubený. Má hnědé, na temeni mírně řídnoucí vlasy, mluví česky a má hlubší hlas.

Policie žádá všechny, kdo o hledaném muži cokoliv vědí, aby volali linku 158. „V žádném případě se ho však nesnažte zadržet, je ozbrojený a může být velmi nebezpečný,“ varuje policejní mluvčí Eva Kropáčová.

maruch ( 25. července 2013 19:06 )

Jenom aby to nebyl Myrda Kalousů.Shání peníze kde se dá,když jdou od válu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání