Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pobodala přítele nožem, on ji tři měsíce ukrýval před vězením!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK - 
16. února 2015
10:35

Nad ránem přišla opilá z diskotéky, pohádala se s partnerem a pak ho pobodala! Muž nezemřel jen díky včasné pomoci lékařů. 22letá žena byla odsouzena na pět let, do vězení ale nenastoupila. Ukrývala se u své rodiny, která ji odmítala prozradit. Nyní spadla klec.

Pražský vrchní soud ženu loni v lednu pravomocně poslal do vězení na pět let. Na konci loňského října byla vyzvána k nástupu do věznice, kam ale nenastoupila. V listopadu vydal hradecký krajský soud příkaz k dodání do výkonu trestu.

„Kriminalisté několikrát navštívili místo jejího bydliště s dotazem, zda rodina neví, kde se mladá žena nachází. Rodinní příslušníci ženu skrývali, ale policistům tvrdili, že netuší, kde je,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Ježková.  Ženu neprozradil ani její partner, kterého před dvěma lety málem zavraždila.

Žena svého tehdy čtyřiadvacetiletého partnera v květnu 2013 pobodala po vzájemné hádce poté, co se nad ránem vrátila z diskotéky. V době činu byla opilá, v krvi měla téměř dvě promile alkoholu. Muž nezemřel jen díky zásahu lékařů.

beda88 ( 16. února 2015 11:19 )

Nuuuuu, tak jí k 5 letům přidají ještě 18 měsíců za maření výkonu úředního rozhodnutí a na její příbuzné a dementního přítele bych pamatoval taky, min. 250 h veřejně prospěšných prací, aby se jim na čerstvém vzduchu prokrvil mozek a lépe si vzpomínali.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání