Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vražedkyně v bikinách se porvala ve vězení se sexy kriminálnicí: Kvůli minisukni!

Autor: shp - 
27. ledna 2015
18:27

Ve španělské věznici s maximální ostrahou Costa del Sol to vře. V tělocvičně se tam porvaly podle dozorců dvě nejvíce sexy ženy v celé base. Na jedné straně stála Mária Kukučová (25), slovenská zlatokopka, která zastřelila britského milionáře Andrewa Bushe (†48), na druhé nechvalně proslulá mexická kriminálnice známá jako Guadalupe. Obě se porvaly kvůli minisukni.

Slovenská modelka obvinila svou rivalku, že jí ukradla její oblíbenou minisukni. A už byl oheň na střeše. „Problémy začaly, když Kukučová obvinila Guadalupe, že stojí za zmizením její sukně,“ řekl zdroj z věznice deníku Daily Mail.

Začaly se hádat, Mária sokyni tahala za vlasy, ale poté schytala ránu pěstí do tváře,“ pokračuje zdroj. Podle něj si ve vězení získaly jak Kukučová, tak její protivnice zastánkyně, které se za ně byly ochotny i rvát.

Romky se zastaly Kukučové, zatímco jihoamerické vězeňkyně se postavily na stranu Guadalupe. „Uštědřila Márii ještě kopanec, než ji stáhla jedna z Romek, která na ni skočila, aby bránila Kukučovou,“ dodává zdroj.

Šéfové věznice se nyní strachují, že by se vše mohlo vymknout z rukou, protože spoluvězeňkyně se rozdělily do dvou skupin. Jedna podporuje Slovenku, zatímco druhá Mexičanku,“ uzavřel zdroj z věznice.

Kukučová je obviněna z vraždy britského milionáře Andrewa Bushe, kterého zastřelila loni v květnu v jeho španělském sídle. Slovenka tvrdí, že se pouze bránila.

mak ( 28. ledna 2015 05:50 )

Jakou minisukni ve vězení? Proč nemají mundúr?

ellka ( 27. ledna 2015 23:35 )

TAK ESTE RAZ: Super, bili sa o to, ktora sa viac bude predvadzat vo vezeni. Ale vidiet ze v spanielsku to horkokrvnym spanielkam musi spestrit slovenka s mexicankou

ellka ( 27. ledna 2015 23:32 )

Super, boli sa v tom, ktora sa viac bude predvadzat vo vazeni. Ale vidiet ze im do v horkokrvnom spanielsku musi spestrit slovenka s mexicankou

beda88 ( 27. ledna 2015 21:58 )

Jak MY????? Snad dráteníci z východu, ne? Nebo jsi zaspal, že už jsme rozdělení pár let? To je jako když Rakušané vyhrají lety na lyžích a ty řekneš, že se N8M to podařilo. Kokůtku

datelobecny ( 27. ledna 2015 20:48 )

Chci Reality Show z té věznice! Big Brother a podobné blbosti už nikoho nebaví.

Zobrazit celou diskusi