Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vražedkyně v bikinách se u soudu zhroutila: Přijela pro ni záchranka!

Autor: štš - 
30. května 2014
15:52

Modelku Márii Kukučovou (24) obviněnou z vraždy bývalého partnera, milionáře Andrewa Bushe (†48), převezli z vazby před soud. Tam se zhroutila a museli jí zavolat sanitku! Vražedkyně v bikinách možná zkolabovala proto, že ji čeká pobyt v jednom z nejdrsnějších španělských kriminálů.

Přesun Slovenky Kukučové z Madridu před soudce a následně do vězení způsobil poprask. „Když ji přivezli, vyvolalo to rozruch. Před vchodem bylo najednou několik policejních dodávek,“ popisuje jeden ze španělských novinářů. „Neustále ji obklopovali ozbrojení muži,“ dodal.

Soudní přelíčení bylo přerušeno po necelé hodině. Kukučové se totiž udělalo zle a musela pro ni přijet sanitka. Po ošetření ji pak odvedli zadním vchodem a převezli do basy ve městě Alhaurín de la Torre. Tam ji čeká peklo, místní kriminál je totiž extrémně přeplněný a platí za jeden z nejstřeženějších v celé zemi.

Téma vraždy britského klenotníka Bushe, kterého měla Kukučová zastřelit v pronajaté vile, je ve Španělsku stále žhavé. „ Lidé si případ pamatují, proto její příchod z Madridu vzbudil zájem,“ prohlásila žena, která cestu modelky Kukučové k soudu sledovala.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

naidka ( 31. května 2014 11:09 )

no teď jsme napsali skoro stejný příspěvek, jen já jsem ho napsala pod jiný článek, krimi - převoz štěňat do Německa. Tvůj příspěvek je neadekvátní (mimo mísu ), vidím, že slovo KOMUNITA tě dovede přivést do varu, ale mě taky, měl by ses před obědem trošku uklidnit. Co třeba udělat si procházku k rybníku?

naidka ( 31. května 2014 10:01 )

ty si radši představuješ, že ostatní jsou šerední, abys v tom nebyl tak sám. Skoro se bojím zeptat: jak se hraje flaška s čoklem?

naidka ( 31. května 2014 08:25 )

je vidno, že tobě zadara ještě žádná nedala.

ellka ( 31. května 2014 00:21 )

Este zabudli doplnit ze tam sedia mali i velki zlodeji, mafiani, byvali politici, no celkom slusna klientela

vrahrychtar ( 30. května 2014 23:50 )

dal bych ji 150 let a kazdy den povinou kurbu Indickejch sejrovejch cibuku

Zobrazit celou diskusi