Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Žena v Karviné uhořela na gauči! Chytla snad od vánoční výzdoby?

Autor: dce - 
17. prosince 2014
12:46

Třetí adventní neděle nebyla vůbec šťastná pro rodinu z Karviné. Ve večerních hodinách sem byli přivoláni kvůli požáru hasiči. Oheň sice během pár minut dostali pod kontrolu, ale bohužel při něm zemřela jedna osoba, podle informací Blesk.cz šlo o ženu. Mohou být na vině vánoční dekorace jako svíčky na adventním věnci?!

Operační středisko obdrželo tísňové volání těsně před půl sedmou hodinou večerní. Na místo byly ihned vyslány tři jednotky hasičů,“ uvedl tiskový mluvčí hasičů Petr Holub. Hořelo v druhém patře rodinného domu v Karviné.

Čtyři cisterny požár zvládly udolat za pouhých deset minut, zcela uhašen byl po hodině. Při požáru se zranily dvě osoby, bohužel hasiči objevili při hasebních pracích jednu usmrcenou osobu,“ doplnil mluvčí.

Podle informací Blesk.cz mělo jít o ženu, která uhořela přímo na svém gauči v obýváku. Co ale bylo příčinou požáru? Hasiči vyšetřují, zda začalo hořet od cigarety, nebo svíčky - je tedy možné, že chytila i vánoční dekorace! V tuto dobu je nutné být s podobnými věcmi zvláště obezřetní - otevřený oheň by měl vždy být pod dozorem, nebo dobře zajištěn!

Zobrazit celou diskusi