Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Družku, kterou načapal s dvěma chlapy v posteli, bodl do břicha: Odsedí si 12 let!

Autor: jn - 
16. prosince 2014
14:43

„Ať byla Jana, jaká chtěla, stejně jsem ji měl rád.“ To byla poslední slova Jaroslava Pauliny pár minut předtím, než si vyslechl ortel brněnského soudce Michala Zámečníka. Ten ho vzápětí poslal za vraždu družky Jany M. (+48) na 12 let za mříže.

Alkoholik Paulina svou družku bodl kuchyňským nožem se 17cm čepelí do břicha v červenci během opilecké hádky v jejich společné špeluňce v Prostějově. Oběma v té chvíli kolovalo v krvi kolem tří promile.

„Peťo, volej sanitku. Bodl jsem ji do břicha a odsedím si za to pětadvacet let,“ volal prý na syna družky opilý vrah.

Dlouholetý vztah obou alkoholiků popsala soudní psycholožka jako paradoxní. „Nemohli být spolu ani bez sebe,“ konstatovala. „Oba věděli, jak vytočit toho druhého k nepříčetnosti,“ dodala.

Spíše zádumčivého Jaroslava, který si podle doktorů propíjel systematicky rozum, tak k šílenství dováděly hlavně družčiny opakované nevěry. Prostějovští kumpáni vyprávěli, že ji dokonce načapal při souloži se dvěma muži najednou.

Jana také před časem na Jaroslava zaútočila loveckou dýkou. Bodla jej do hrudi kousek od srdce a jejího amanta zachránili až lékaři v nemocnici.

A právě na obavě z podobného napadení postavil vrah obhajobu. Prý se o nůž přetahovali. Soudce mu však nutnou obranu před napadením družky neuvěřil. Dal naopak za pravdu žalobkyni, která žádala trest za vraždu v afektu. Jaroslav Paulina tak vzhledem ke svému věku nejspíše své zbývající dny dožije ve vězení. Bez družky i alkoholu.

salto ( 17. prosince 2014 08:02 )

Proč se k nim nepřidal? Staré ruské přísloví říká: žena není máslo, použitím neubyde

st.rec ( 17. prosince 2014 06:10 )

divný že před časem bodla ta šukna Jana do něho a neseděla-asi bodat mohla nejen se dvěma,ale i nožem-šaríju na takové

petrchpraha ( 16. prosince 2014 18:23 )

to spíš vypadá na levičáky jak vyšitý

petrchpraha ( 16. prosince 2014 16:26 )

Bez chlastu v krimu nevydrží...Do měsíce si hodí prostěradlo

tymitaky ( 16. prosince 2014 16:26 )

Těch 17mm nebyla délka čepele, ale penisu pana J., kdyby to napsali přímo, museli by to vyhvězdičkovat, spoléhají na inteligenci čtenářů.

Zobrazit celou diskusi