Ačkoliv žije Gloria na Havaji,  každý rok si najde čas, aby navštívila věznici Wende v Aldenu v New Yorku. Zde pak může se svým manželem Markem strávit 44 hodin v soukromém karavanu na vězeňských pozemcích.

Manželé si v karavanu dopřávají milostných hrátek a v televizi sledují soutěž Kolo štěstí (Wheel of Fortune).  “Nejdříve políbím Marka, což máme povoleno. Jsme milující se dvojice. Beru s sebou jídlo a spolu s Markem děláme domácí pizzu,” popsala Gloria průběh svých návštěv pro zahraniční deník Daily Mail.

Takhle jejich manželství funguje již 34 let a Gloria je prý do svého manžela stále zamilovaná. Jejich sexuální život navíc hodnotí jako skvělý. Dvojice se seznámila v roce 1978 díky práci a poté co Mark svou vyvolenou požádal o ruku na pláži na Havaji, se vzali. Jen rok a půl po svatbě se ale z Marka stal vrah.

V prosinci 1980 v New Yorku zastřelil Johna Lennona, když šel domů za manželkou Yoko Ono. Mark dostal doživotí a propuštění mu bylo již osmkrát odmítnuto. Manželka o něm přesto nepochybuje, dokonce píše dopisy vdově po Lennonovi, ve kterých jí prosí o odpuštění. Yoko jí ale na ně nikdy neodepsala.

“Kdyby Mark mohl, řekl by Johnovi a Yoko: Omlouvám se, že jsem vám způsobil takovou bolest. Doufám, že jste mi odpustili,” myslí si vrahova manželka. Dokonce se nechala slyšet, že její manžel a Lennon se spolu setkají v nebi.

Gloria dokonce pozvala zpěváka Paula McCartneyho, aby přijel za jejím mužem do vězení. “Mark je velice milá a laskavá osoba. Vždy myslí na potřeby ostatních víc než na své vlastní a uvítal by návštěvu pana McCartneyho,” svěřila se Gloria Daily Mailu.

Fotogalerie
10 fotografií