Přestože jejich pompézní svatba, která se uskutečnila na konci září v Benátkách, stála amerického herce George Clooneyho téměř 300 milionů korun, herec neváhá a utrácí své tvrdě vydělané hollywoodské peníze dál. Po měsíci si totiž tento páreček znova zopakovali oslavu jejich nově vzniklého manželství.

V sobotu 25. října si oslavu své svatby zopakovali v anglickém luxusním hotelu blízko městečka Medmenham a na seznamu hostů se konečně objevila i rodina Amal. Její rodiče a blízcí příbuzní přicestovali z Libanonu v pátek a na plno si užívali anglické pohostinosti. Spolu s nimi byly na seznamu hostů další dvě stovky přátel Clooneyho a Amal. Dokonce nechyběl ani pár Pitt a Jolie.

Oproti benátské svatbě byla tato oslava poněkud skromnější, ale i tak se stoly prohýbaly pod tíhou všemožných delikates. Hosté se pohybovali především pod obřím, bílým stanem a hodovali u kulatých stolů s bohatou květinovou výzdobou. „Jsme všichni velmi šťastní. Nemohli jsme se dočkat, až oslavíme s Amal a Georgem jejich svatbu. Je to tu krásné místo,“ prohlásila matka od novopečené manželky hollywodského herce.

Fotogalerie
8 fotografií