To, že hollywoodský herec George Clooney se opravdu umí plácnout přes kapsu, předvedl už mnohokrát. Naposledy to byla jeho svatba s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin, která ho přišla přes čtvrt miliardy korun.

Nyní Clooney opět klopí pěknou sumičku z rodinného rozpočtu. Amal se totiž zalíbilo hrabství v anglickém Oxfordshiru. Tento nový domov si novomanželé dlouho přáli, i když ze začátku byla ve hře ještě jedna nemovitost v Kentu. Nakonec však vyhrálo právě hrabství v Oxfordshiru, kde se manželka Clooneyho cítí jako doma.

Manželé zde chtějí strávit zbytek líbánek předtím, než v příštím týdnu opět vyrazí za pracovními povinnostmi. A že si opravdu užívat budou, tak o tom hovoří nejen velikost samotného sídla, ale i jeho vybavení, které v sobě skrývá například vlastní lázně nebo dvě venkovské "chalupy".

Sídlo je navíc pouhou hodinku od hradu Highclere, kde Clooney momentálně natáčí televizní drama Downton Abbey. Jak to tak vypadá, "první dáma" hercova srdce ho zřejmě bude stát ještě hodně peněz, i když zamilovaný Clooney to zřejmě moc neřeší.

Fotogalerie
9 fotografií