Vzhledem k tomu, že si pár Clooney a Alamuddin rozhodl, že se vezmou na jednom z nejromantičtějších míst na světě, jsou s tím spojeny i jisté technické problémy. Díky této velké události totiž bude omezen přístup do samotných Benátek.

Návštěvníci Benátek tak nebudou mít možnost vstoupit k hlavnímu kanálu Canale Grande, který vede přímo středem města. Benátští úředníci se pro tento krok rozhodli údajně z důvodu zachování bezpečnosti lidí. Dá se totiž očekávat, že právě Clooneyho svatba bude prošpikovaná známými osobnostmi Hollywoodu. Mezi svatebními hosty by se tak měl objevit třeba Brad Pitt (50) se svou manželkou Angelinou Jolie (39), hudebník Bono (54), herec Matt Damon (43) nebo modelka Cindy Crawford (48).

Samotní budoucí novomanželé do malebného městečka přijeli včera dopoledne, a ve stejnou dobu se do Benátek začali sjíždět i první hosté. Podle nařízení samotného George Clooneyho jsou všem návštěvníkům italského města zakázány telefony. A není divu, protože některé světové časopisy započaly boj o nejlepší fotografii novomanželů a jsou ochotny za ni zaplatit až milion dolarů.

George se seznámil se svou nastávají, britsko-libanonskou právničkou Amal vloni v říjnu v Londýně, a už v dubnu ji požádal o ruku. Tento krok veřejně oznámili ve vitríně londýnské radnice. Zlí jazykové však tvrdí, že tento sňatek je čistě z rozumu, aby se tak zabránilo pomluvám o skutečné Clooneyho sexuální orientaci. Dnes tak možná nebudou pukat srdce nejen vdavek chtivých žen a milovnic tohoto herce, ale i řadě krásných mužů…  

Fotogalerie
16 fotografií