Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tříletou dívku prý znásilnili ve školce: Udělal mi to jeden strýček...

Malou holčičku někdo znásilnil ve školce
Malou holčičku někdo znásilnil ve školce  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK - 
22. října 2014
10:29

Indická policie vyšetřuje podezření, že v indickém městě Béngalúru někdo ve školce znásilnil tříletou dívku. Případ se objevuje tři měsíce poté, co v tomto šestimilionovém hlavním městě státu Karnátaka znásilnil zaměstnanec jedné školy šestiletou dívku. Za znásilnění hrozí v Indii trest smrti. 

Tříleté děvče si v úterý po návratu ze školky stěžovalo na bolest, kterou jí způsobil "jeden strýček" ve školce, řekli rodiče policii. Ta nyní vyslýchá zaměstnance školky a čeká na výsledky lékařské prohlídky malé dívky.

Nový incident vyvolal v Béngalúru pouliční demonstrace, v nichž rodiče a ochránci dětských práv odsuzovali podle nich nedůsledný přístup vedení škol a policie k zajišťování bezpečnosti dětí.

Sexuální útoky v Indii zesílily od roku 2012, kdy skupina mužů v jednom autobuse v Dillí znásilnila a zavraždila třiadvacetiletou studentku. Zločin vyvolal masové protesty obyvatel a přiměl vládu zpřísnit příslušný zákon, který umožňuje odsoudit pachatele znásilnění i k trestu smrti. Podle statistik to ale násilníky neodrazuje. Úřady sdělily, že v roce 2013 bylo v Indii hlášeno znásilnění v průměru každých 21 minut.

zadnice ( 22. října 2014 13:28 )

Prostě předkové a v současnost příbuzní jednoho u nás "nejmenovaného" etnika!!!

marlen52 ( 22. října 2014 12:43 )

minule mu to usekli jsem pro co s takovým prasákem že hofi

sores ( 22. října 2014 12:27 )

Takové bestii nestačí uříznout ptáka, ale rovnou zabít. Nechápu jak může mít orgasmus i na tak malinké dívence.Co to příroda udělala s chlapama, prznit malé děti, jdu blít!

monza ( 22. října 2014 11:33 )

"mrdoun"

monza ( 22. října 2014 11:32 )

To samé provádí "nrdounberluscony" sousedovic tříleté koze a přiblblá "abcd-abcd" mu ji drží!

Zobrazit celou diskusi