Za poslední roky se Nora Fridrichová prošla několika životními změnami a překonala řadu překážek, a tak není divu, že hodlá zdolat další. V sedmatřiceti letech se rozhodla udělat něco se svým nepatrným předkusem na horních zubech. Pořídila si transparentní rovnátka, které cenila na fotografy během koncertu vážné hudby amerického hudebního skladatele Elliota Goldenthala v pražském Rudolfinum. "Kdybych neměla pocit, že je nepotřebuju, tak je určitě nemám," svěřila se Fridrichová.

Na zahájení festivalu Film Music Prague Fridrichová s partnerem Robertem Zárubou přišli sice na poslední chvíli, za to ve skvělé náladě. „Krize byla, ale společně jsme to zvládli. To už je pár měsíců zpátky, to se prostě stává. Dopadlo to, jak to dopadlo, ale mám za to, že to je dobře. Dobře je za tři, ale tak bych řekla, že je to výborné,“ řekla Blesk.cz Nora, která dorazila v krátkých saténových šatech.

Video
Video se připravuje ...

Fridrichová po krizi se Zárubou: Narovnala vztah, teď rovná zuby! MIRKA DVOŘÁKOVÁ, PETR SOUKUP, LUDĚK MAZÁK

Nora s Robertem si do společnosti vyrazili po dlouhé době. Své dvouapůlleté dcerce Dianě sehnali hlídání a šli se bavit. Takových chvil je totiž málo. "Jsem ráda, když si Robert ten čas udělá, takže byl to dnes zázrak, že to vyšlo a o to víc si toho cením,“ přiznala moderátorka a poodhalila také, jak to mají s plány na dalšího potomka: "Uvidíme, ono to není úplně na nás. V tomto případě si to příroda šéfuje sama, ale faktem je, že se druhému dítěti asi nijak nebráníme.“

Záruba je pro Fridrichovou už třetí muž, kterého potkala v České televizi. Nejprve dva roky chodila se zpravodajem Patrikem Kaizrem, později se provdala za redaktora Milana Fridricha. Po čtyřech letech jejich manželství ale skončilo rozvodem. Nora se pak zakoukala do Záruby, který byl shodou okolností bývalým manželem její kolegyně Světlany Zárubové.

Fotogalerie
8 fotografií