Pár Nora a Robert dorazil do Vinohradského divadla perfektně sladěni. Nora oblékla rudé šaty na jedno rameno, elegán Robert zvolil červenou kravatu, aby se svou partnerkou ladil. Dobrá nálada ale mezi oběma asi nevládla.

Nora totiž sice měla na rtech úsměv, ale vypadalo to spíš jako nucená póza než opravdová radost z toho, že se může večera zúčastnit. Navíc bylo vidět, že výrazně zhubla, což jí rozhodně na kráse nepřidalo. Robert na sobě nenechával nic znát a na všechny okolo byl milý a usměvavý.

O tom, že mezi párem, který se seznámil díky práce v České televizi, probíhá krize, se šuškalo již delší dobu. Blesku to tento týden potvrdil zdroj právě z ČT. "Drbů o jejich rozchodu jsou tady na Kavkách plné chodby. A celé to zní velice věrohodně,“ řekl.

Sami reagovali při konfrontaci rozdílně. Robert to označil za blbost a dále se k tomu nechtěl vyjadřovat, Nora byla zaskočená a váhavá. „Nemáte úplně přesnou informaci. O téhle věci bych nerada mluvila...,“ dodala po chvilce rozmýšlení v telefonátu.

Že by se tedy krize opravdu nekonala, nebo na tom něco pravdy je a jejich společný příchod na TýTý je křečovitě sehrané divadlo?