Jsou to tři roky, co se v práci – on na ČT komentuje hokej, ona uvádí publicistický magazín 168 hodin – dali dohromady. A jejich láska příkladně vzkvétala. Dokonce si spolu pořídili dcerku Dianku (2)!

Ve vztahu Roberta a Nory se ale v poslední době cosi přihodilo a řítí se do záhuby! Blesku se to v posledních dnech doneslo hned z několika stran. „Drbů o jejich rozchodu jsou tady na Kavkách plné chodby. A celé to zní velice věrohodně,“ říkají naše zdroje z České televize.

Oba mlží

Blesk s dotazem, zda jsou skutečně od sebe, včera konfrontoval jak Zárubu, tak Fridrichovou. A jejich reakce poměrně jasně naznačují, že jejich vztah není v pořádku. Záruba byl stručný a vše statečně popřel: „Není k tomu moc co říct. Za prvé je to blbost. A za druhé se nebudu k soukromým věcem vyjadřovat. Z toho už jsem vyrostl.“

Jeho partnerka ale mluvila poněkud jiným tónem. „Kdo vám to řekl?“ vydechla překvapeně Fridrichová. „Nemáte úplně přesnou informaci. O téhle věci bych nerada mluvila...,“ dodala po chvilce rozmýšlení. „Slyšel jste, že Robert volal, takže nejsme lidi, kteří spolu nemluví...“ Být to hloupost, rozchod by přece kategoricky vyloučila! Nora ale asi nemůže lhát, když za to ve svém pořadu pranýřuje druhé...

TýTý ukáže?

Časem se ukáže, jak hluboké trhliny v jejich vztahu jsou a zda za vším náhodou nevězí někdo třetí. A leccos naznačí už zítřejší večer. Ve vinohradském divadle v Praze se budou rozdělovat ceny TýTý. Oba jsou nominováni. Dorazí? A pokud ano – přijdou spolu? Nebo budou sedět každý jinde? Jak se asi budou tvářit?

Deník Blesk bude všemu na stopě!

Samec Robert

O Zárubovi je známo, že rád dobývá krásné a charismatické ženy. Zatímco se Světlanou Zárubovou (41), nyní Witovskou, byl ženatý a má s ní syna Viktora (14), Noru si dodnes nevzal. „Já musím nejprve Roberta požádat o ruku. Ale stále váhám...,“ řekla před časem Fridrichová. Že by svou příležitost prováhala?

Co za tím může být?

1. Vztah rozbil jeho workoholismus

2. Za krizi může nějaká třetí osoba

3. Někdo je chce pošpinit před TýTý

Výzva Blesku

Víte víc? Napište nám!

SMS, MMS: 724 249 000, E-mail tip@blesk.cz