DagmarHavlová je známá svou zálibou v drahých špercích a to potvrdila i dnes. Navěšela totiž na sebe kolekci Street rivers od rakouské značky Frey Wille. Každá kolekce této značky je unikátní a inspirovaná určitým stylem.  

Přestože se jedná o smaltové šperky a povětšinou barevné plošky nejsou zasazeny ani do drahých kovů, ceny jsou astronomické. Celková částka za oba náramky, náušnice i prsten se totiž pohybuje okolo neuvěřitelných sto tisíc korun! Co jiného bychom ale od Dagmar čekali, že?

A co na netradiční výběr doplňků říká módní guru Františka Čížková?

"V nominacích populárních osobností do jednotlivých kategorií se nic nemění. Vkus českého diváka zůstává stejný, jeho věrnost je neotřesitelná. Kartami oblíbenosti v případě herců jemně zamíchaly jen premiérové seriály. Především rozpačité pokračování Sanitky II, v níž u diváků především zabodovala Dagmar Havlová. Ta překvapivě zvolila smoking a namísto démantů jej doprovodila setem moderních náušnic a náramku vídeňské značky Frey Wille, které jej měly osvěžit. Nakolik se to podařilo, je však otázka. Brilianty by tomu tradičnímu esu zejména v doprovodu drdolu slušely víc.

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová: Během TýTý měla Václava Havla u sebe! David Turek, Tomáš Sovinský