Blesk se ale nezalekl vesmírného cestování a za uprchlíky ze showbyznysu a politické scény se vydal až na mimozemský svět. Tam zjistil šokující pravdu! Známé osobnosti se stejně jako hrdina filmového Avataru Jake Sully rozhodly konvertovat k mimozemské rase Na`vi.

Karel Gott: Kdepak ty ptáčku hnízdo máš?

Karel Gott
Autor: Bontonfilm, Infografika BLESK

Český slavík Karel Gott (70) sice slíbil vyvolené Ivaně, že se po svatbě usadí, ale krása Na’viských žen mu natolik učarovala, že se na Pandoru rozhodl podívat. Slečnám zde prozpěvuje hitovky, které učarovávají jejich dlouhým uším. Obyvatelstvo vyděsil jen s hororovým songem Včelka Mája, který vypovídá o nebezpečném pozemském hmyzu.

Petra Paroubková: Za sexy mozkem skrz galaxie

Petra Paroubková
Autor: Bontonfilm, Infografika BLESK

Manželka předsedy ČSSD Petra Paroubková (36) po odstěhování svého chotě Jiřího na Pandoru nemohla dlouho na Zemi. Jeho sexy mozek ji totiž přitahoval přes celé galaxie. Neuvěřitelná přitažlivost Paroubkova nejdůležitějšího orgánu dokonce prošla skrze pás asteroidů a dvě černé díry. Petra tak sbalila kufry a s malou Margaritou se za svojí láskou vydala prvním možným vesmírným expresem. Vrátit botičky od Diora ale nějak zapomněla.

Jiří Paroubek: Marťani se na něj vybodli

Jiří Paroubek
Autor: Koláž Blesk.cz

Na předsedovi ČSSD Jiřím Paroubkovi (57) nestihl po silné »vajíčkové kampani« zaschnout ještě pořádně ani žloutek a už se spojil se svými nejobávanějšími společníky – Marťany. To se dalo čekat! I na obyvatele rudé planety Mars byla Paroubkova politika příliš rudá, a tak nakonec skončil na Pandoře. Zde se společně s bývalým politickým oponentem Martinem Bursíkem věnuje ekologii.

Mirek Topolánek: Modrá, to je moje barva!

Mirek Topolánek
Autor: Bontonfilm, Infografika BLESK

Poté, co padla minulá vláda ODS a volební preference této strany nejsou přívětivé po celé republice, se její předseda Mirek Topolánek (53) rozhodl pro emigraci na Pandoru. S politickou kariérou nesekl, protože moc dobře věděl, že modrá ODS zde má mezi místními kmeny velké šance na úspěch. Rovná daň pro všechny a zdravotnické poplatky ale rasu Na’vi nenadchly, a tak musel Mirek s politickou kariérou seknout. Podle místních zákonů ale stále nebyl na vojně, a tak se musel chtě nechtě chopit zbraně. Na modrou knížku to neuhrál.

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová: Vyšlo jim to až na Pandoře

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová
Autor: Bontonfilm, Infografika BLESK

Nekonečný příběh lásky zpěvačky Ivety Bartošové (42) a zkrachovalého filmového producenta Jiřího Pomeje (45) byl tak nadpozemsky romantický, že nemohl skončit na rodné Zemi. Iveta se pro nahrávání svého nového alba rozhodla využít nezaměnitelnou akustiku levitujících hor na Pandoře. Bohužel zapomněla, že rasa Na’vi konzumuje jen nealko. Jiří navíc utekl správkyni konkurzní podstaty svých dluhů Terezii Klečkové. Let kosmickou raketou na Pandoru byl totiž jen »sponzorský dar«.