„Už mi zbývá splatit jen dva miliony,“ chlubil se před dvěma roky. Z dluhů stále není venku.

„Vzal jsem na sebe jeho auto, když neměl na splácení,“ prozradil Blesku hercův zaměstnavatel z internetové televize Roman Anton. „Nevidím důvod, proč bych se o tom všem měl zrovna s vámi bavit,“ reagoval herec Martin Zounar podrážděně na dotaz Blesku.

Fotogalerie
4 fotografie

Martin Zounar se objevuje dvakrát týdně v nejsledovanějších pořadech TV Prima Hádej, kdo jsem! a Hádej, kdo lže! Na splácení dluhů mu to ale evidentně nestačí. A to k tomu má ještě pořad o restauracích Fajnšmekr na Boom TV. Jejího šéfa ale pořádně naštval. „Nechodí na akce, které pořádám. Vymlouvá se na poslední chvíli, že nemá hlídání pro dítě. A to mu vycházím všemožně vstříc. Když neměl na splácení auta, vzal jsem ho na sebe. Nechtěl jsem o tom mluvit, ale teď mě pořádně vytočil,“ prozradil Blesku majitel Boom TV Roman Anton. Uvažuje dokonce, že mu pořad zruší. „Netušil jsem, že to vezme až takhle. Moje auto převzal, když jsem si pořizoval nové,“ řekl Blesku Zounar.

Z herce nejsou nadšeni ani v muzikálu Děti ráje, kde alternuje roli Sagvana Tofiho. „Na jevišti až moc improvizuje, což dělá kolegům problémy. Ohlas u diváků nemá nejlepší,“ svěřili v Divadle GoJa. Většinu večerů hraje Tofi sám, do konce roku má osmdesát procent představení. Zounar tak přichází o další peníze. Za jedno představení bere podle informací Blesku okolo osmi tisíc korun.

Dluhy z podnikání Zounara sklátily na pokraj existence. Špatný podnikatelský záměr ho dostal k zemi hned dvakrát. Nejprve když založil vlastní dabingové studio, pak prodělal na restauraci Cartouche v Bílkově ulici na Starém Městě. Přiznal, že starosti zaháněl alkoholem a dohnali ho i exekutoři.