Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Margarita: Je celá po tatínkovi

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof - 
26. listopadu 2009
07:12

Její nejoblíbenější barva je růžová, nejlepší kamarádkou je basetka Tony. Přestože za chvíli oslaví teprve měsíc života, už nyní je zřejmé, že se dcera Jiřího Paroubka (57) Margarita potatila.

„Mění se každý den a je mu podobná víc a víc,“ řekla Blesku Petra Paroubková (36).

Že je Margarita celá po Paroubkovi , potvrzují i příbuzní Petry! „Všichni se víceméně shodují na tom, že je po tatínkovi. Jen moje maminka říká, že se hodně podobá mně, když jsem byla dítě. Ale to říká každá maminka a babička,“ myslí si manželka šéfa ČSSD.

Jak Paroubkovi péči o potomka zvládají? Blesku svěřili, že je Margarita klidné miminko. „Vůbec nepláče, hezky jí a spí,“ tvrdí Petra. Takže celá maminka… Přestože se o Margaritu stará hlavně ona, šéf ČSSD se jí snaží pomáhat. „Učím se přebalovat a nějaké další věci, které jsou potřeba, aby si Petra mohla vydýchnout,“ prohlásil Paroubek nedávno. S Margaritou se už prý spřátelila i jejich basetka Tony. „Kouká jí do kočárku a začíná si ji hlídat,“ dodala Petra se smíchem.

443180:gallery:true:true

Po kom je malá Margarita?
1-Oči: Po tatínkovi.
Petra má oči velké a hluboké, zato Paroubek je má stejně jako Margarita spíše užší. I lišácký výraz v očích zdědila po šéfovi ČSSD. Barvu očí ale zdědila tmavou po obou rodičích.
2-Tváře: Po mamince
Pěkné růžové tváře zdědila Margarita po Petře. Oba rodiče si určitě oddechli, že dcera po tatínkovi nezdědila jeho pověstnou bradavici na levé tváři.
3-Nos:
Po tatínkovi
Tady je podobnost s Paroubkem zřejmá na první pohled. Zatímco Petra má nos úzký a ostře řezaný, Margarita se pyšní typickou »bambulí« stejně jako její otec.
4-Pusa: Po tatínkovi
Lehce zvedlý a úzký horní ret – to je celý tatínek. Zatímco Petra má pusu spíše plnější, Margarita ji má úzkou a horní ret má navíc stejně jako Paroubek mírně zdvižený.
5-Oblečení: Po tatínkovi
Přestože je ještě miminko, už teď Margarita kopíruje styl svého otce. V jejím šatníku totiž stejně jako u Paroubka převládá hlavně moderní růžová.

 

vinnetouvi ( 27. listopadu 2009 08:46 )

No, opravdu jste svůj hnůj v mozku i v srdci náležitě demonstroval/a/o.

evolucius ( 27. listopadu 2009 04:56 )

Hlavně NEVOLTE tatínka...

loulou ( 26. listopadu 2009 23:59 )

asi tak spokojený nebylo když odešel , nechápeš????

loulou ( 26. listopadu 2009 23:58 )

nekecej ptákoviny a nestrej se o to, houby je ti po tom ne??? ty asi vypadáš jak Paroubková č.1 , že?

miko ( 26. listopadu 2009 21:39 )

náhodou je to pěkné miminko,ať je podobná tátovi nebo mámě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa