Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vilu za 42 milionů koupila Dalíkova milenka!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová, Michal Budík - 
24. října 2009
05:00

Secesní vilu za 42 milionů na pražských Hradčanech, kde Blesk přistihl Marka Dalíka (34), kupuje jeho milenka Helena Benešová (30)! Obchod domlouvala za developerskou firmu PFW svého otce Jaromíra.

„Benešovi jsou hodně majetní. Poprvé má pan Dalík v tomhle ohledu vedle sebe ženskou, která je mu rovna,“ řekla Blesku kamarádka Benešové.

Přestože Dalík tvrdil, že se byl ve vile jen jednou podívat, Blesk ho tam s Benešovou přistihl několikrát. To, že dům kupuje Benešová a její rodina, uvedla MfD. Transakce je už zapsána i v katastru nemovitostí. Včera proto milenci museli s pravdou ven. Benešová Blesk kontaktovala přes svoji kamarádku, sama chce zůstat v anonymitě.

„To, co se teď děje kolem její osoby, Helena dost těžce nese,“ tvrdí její kamarádka. Mezi finalistkou České Miss 2005 a Dalíkem prý přeskočila jiskra právě při společném zájmu o koupi vily. „Pak spolu začali chodit. Expřítele, se kterým má Helena dvouletého syna, ale opustila už před začátkem vztahu s Dalíkem,“ řekla Blesku kamarádka Benešové.

Na to, jak si Dalík s Benešovou vilu prohlíželi, se podívejte tady!

Co s vilou Benešová zamýšlí, není jasné. Podle katastru nemovitostí vlastní její rodina kromě domu v luxusní rezidenční čtvrti desítky nemovitostí a firem. Jedna z nich, společnost PFW, která vilu za 42 milionů koupila, vznikla teprve před dvěma roky. Na adrese, která je uvedená v obchodním rejstříku, není na zvonku její název a nemá ani webové stránky. Předsedkyně dozorčí rady PFW Lenka Kučírková vůbec nevěděla, že společnost vilu kupuje.„Jsem v dozorčích radách mnoha firem, zeptejte se majitele,“ řekla MfD. „Helena se k tomu už nechce vyjadřovat. Je teď se synem v Toskánsku sama bez Dalíka,“ řekla Blesku její kamarádka.

warumfernet ( 24. října 2009 20:52 )

to už musí být opravdu morální i duševní zvrhlost téměř nepopsatelná. Hlad po prachách a mamonu mu čučí z jeho odporného xichtu.

bsbsbs ( 24. října 2009 17:07 )

Koho zajímá nějakej dalík a komu co prodal!!Vykašlete se na to!Ať se z toho třeba po...ou!!42 miliónů???Rodinka vlastní další a další nemovitosti..No a co!?Hlavně ,aby jim přálo zdraví a z těch starostí nezmagořili!!

1946 ( 24. října 2009 16:38 )

vypral prachy. Co je na tom divného?

majojo ( 24. října 2009 14:49 )

No to víš, on každý nemá kachní žaludek a pro prachy neudělá všechno. Troušku tý zdraví empatie by to chtělo, ne? A mimochodem, my jsme ti blbí, co se neučili, proto taky čteme Blesk, ale co tady děláš a diskutuješ ty?

dacan ( 24. října 2009 13:58 )

jindraa je asi z jejich branže.Výdělek za dobré nápady.Prádelny, pastevectví a jiné velice výnosné aktivity.to jistě přináší i státu do HDP nemalý příspěvek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa