Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dalík odkopl Benešovou: Přestala ho bavit!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Hofrichterová, Josef Koukolíček - 
12. listopadu 2009
05:00

Milostné aférce mezi Markem Dalíkem (34) a misskou Helenou Benešovou (30) je konec! Přítel expremiéra Mirka Topolánka dal modelce kopačky a odjel podle informací Blesku relaxovat do svého oblíbeného italského Toskánska.

Vadilo mu prý, že Benešová bere vztah příliš vážně. Dalík je přitom zvyklý mít i více milenek najednou.

Měla to být láska jako trám. Benešová se s Dalíkem seznámila při koupi vily na pražských Hradčanech za 42 milionů korun. Oba o ni měli zájem, nakonec ji získala misska pro svého movitého otce. Benešová tehdy přes kamarádku vzkázala: „Poprvé má pan Dalík, co se týče financí, vedle sebe ženskou, která je mu rovna.“ Volno spolu milenci trávili po nákupech nebo na »chalupě« v luxusní vile v Toskánsku.Jenže nadšení Dalíkovi nevydrželo dlouho. Je o něm známo, že modelky ve své posteli rád střídá. „Dal jí kopačky. Už ho nebavila,“ řekl Blesku zdroj z ODS. Prý ho vyděsilo, jak Benešová brala vztah vážně. „Všude vykládala, že je to konečně ten pravý. Že to s ní pak takhle rychle skončí, vůbec nečekala,“ potvrdil zdroj z ODS informace o rozchodu.

Poslední týden vztahu prý Dalík Benešovou nechal v Toskánsku samotnou s rodiči a dvouletým synem a jel si vychutnávat svobodu do Prahy. Pak modelce suše oznámil, že je mezi nimi konec. Benešová se ze zklamání léčí u rodičů v Brně. „Ona si rychle najde náhradu, chlapů kolem sebe měla vždycky dost,“ řekla Blesku jedna z missek.

gogo ( 13. listopadu 2009 07:56 )

Co to tady proboha byla za partu ? Topolánek, Dalík, Langer, Bursík, Julínek, Čunek, Parkanová, Schwarzenberg ..... Nezapomeňte tato jména do dalších voleb !!

mujboze ( 12. listopadu 2009 11:41 )

ona 1. příliš stará 2. příliš dravá 3. příliš panovačná 4. příliš tlačí na kliku 5. nepříliš hezká (bude brzy opticky stárnout) on 1. zmýlil se, ale stálo to za to 2. i když poradce Lampasáka, zdá se bejt sensibilní 3. nesnáší určujíci maminy-despotky 4. jiné české misky a spol. tečou, mít multimilionáře v posteli 5. je mladý, a tolik malých šťavnatých švestek láká k okošťováni jsme nadrženi na další informace, díky dalíku a tvoji příští švestku jen by to mělo jít rychlejší výměnou v pořadí, máš na to a užívej

siroky11 ( 12. listopadu 2009 10:20 )

a ženská neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane ! Oni všichni tyto "vychrtlé" krásky si myslí, že jsou jedinečné, ale není to pravda! Po čase omrzí každá, protože "baba" stále vymrzuje a chce víc a víc, tak co s ní! Kopanec do ři.ti!

jarypadlo ( 12. listopadu 2009 09:56 )

Mamka D.potřebovala a taťka Mirda už potřeboval taky....No a ona nechtěla ve třech.Alibi se nepovedlo!

alex0800 ( 12. listopadu 2009 09:03 )

A co čekala od politického korupčníka..? Jak jedná na venek (arogantně), takový je i uvnitř (blbý a ještě blbější)... Místo toho, aby byl rád, že o tu jeho "držku" vůbec nějaká zavadí.. Ale ono ne nadarmo se říká, že boží mlýny melou pomalu ale jistě.. Ono se to ukáže časem.. Tyhle lidi dosti často končí v depresích se smrtelnými chorobami.. V jeho případě bych se ani nedivil..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa