Herec Patrick Swayze se v srpnu 2005 stal hlavní hvězdou předávání slovenských televizních cen TOM (Televizná osobnosť Markízy). „Když vešel na pódium, všechno se rozzářilo,“ popsala první moment tváří v tvář Swayzemu Šimkovičová, dívčím jménem Bartošíková. „Pak ale přečetl mé jméno… Nemohla jsem tomu uvěřit. Patrick si pro mě přišel, pomohl mi na pódium,“ líčí nezapomenutelný zážitek se světovou hvězdu moderátorka.

Fotogalerie
4 fotografie


„Když mi předával cenu, dostala jsem od něj pusu. Teda vlastně dvě,“ dodala Martina s tím, že již od mládí byla jeho velkou fanynkou. Proto setkání s ním bylo doslova splnění pohádkového snu.

„Dokonce jsme měly s kamarádkami taneční skupinu. Tehdy byl Hříšný tanec ohromný hit. Žily jsme tím,“ svěřila se Blesk.cz.

400501:gallery:true:true

S Patrikem strávila na pódiu sice jen pár okamžiků. Přesto se jí hluboce vryly do paměti. „Byl tak neuvěřitelně galantní, mužný a skromný,“ řekla o jeho osobnosti Martina Šimkovičová. Po skončení slavnostního předávání se ještě krátce potkali na večírku. Prohodili spolu pár slov. Patrick Swayze byl v obležení novinářů a fanoušků. Každý se s ním chtěl vyfotit, udělat rozhovor nebo jen získat podpis. „Měl za sebou náročný den. Myslím, že se na večírku zdržel jen pár minut, pak odešel do hotelu. Už nikdy poté jsme se neviděli, ani jsme nebyli v kontaktu. Zůstala mi jenom společná fotografie,“ uzavřela vyprávění Martina Šimkovičová.