Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Motejl: Paroubková bude muset znovu otěhotnět

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, šim - 
4. září 2009
15:43

Veřejný obhájce práv Otakar Motejl prohlásil, že pokud bude termín voleb posunut, bude muset Petra Paroubková zřejmě znovu otěhotnět.

Motejl to řekl v Hospodářských novinách v reakci na současnou předvolební krizi, kterou spíše než krizi ústavní označil za krizi politiků. "Není to krize ústavy, jen politiků, kteří se nemohou vyrovnat s tím, že už za volby utratili nějaké peníze. Jejich hlavním argumentem jsou zaplacené billboardy a teď se jenom všichni třesou na to, aby už dostali dvacetikorunu za hlas. A paní Paroubková by musela zřejmě znovu otěhotnět, když se volby posunou,“ nechal se Motejl slyšet v Hospodářských novinách.

Následně však Motel uvedl svůj výrok na pravou míru. Chtěl jím pouze upozornit na fakt, že těhotenství Paroubkové se stalo terčem výroků, že její požehnaný stav je pouze předvolebním tahem. Tak, či onak… Politologové odhadují, že těhotenství Paroubkové by ČSSD mohlo vylepšit výsledek voleb až o tři procenta.

Paroubkovou Motejlův výrok tentokrát nijak nepobouřil. Petra pouze rozeslala prohlášení, preventivní lékařské vyšetření, tak jak tomu bylo po vydání minulého čísla časopisu Reflex s nahým Jiřím ‚Lennnonem‘ Paroubkem na titulní straně, absolvovat naštěstí nemusela.

Paroubková: Kvůli nahému Paroubkovi v Reflexu skončila v nemocnici>>>

Co Otakaru Motejlovi vzákazala?
V dnešním tisku pan doktor Motejl, ombudsman, naznačuje, že snad mé těhotenství je marketingovým tahem nějak souvisejícím s volbami a projevuje obavy, že budu muset znovu otěhotnět, pokud se budou volby konat až po porodu našeho prvního dítěte. Tak jak je mým zvykem, dovoluji si veřejně na jeho slova reagovat, neboť pan doktor svá slova o mně také prohlásil veřejně prostřednictvím médií.

Pan doktor bude překvapen, neboť mne skutečně neurazil a místo emoce negativní ve mně vyvolal emoce smířlivé a pozitivní, velmi mne pobavil, a proto i má reakce je tomu odpovídající.

Františka se ptá: Co ničí Petru Paroubkovou? Láska, novináři, nebo ambice...>>>

Beru si slova pana doktora k srdci, a ač jaksi, z pochopitelných důvodů, nejsem schopna své těhotenství koordinovat s volbami a podobnými událostmi ve společnosti, budu se snažit datum porodu sladit s datem voleb. Zdá se, že právníci mi tento ďábelský plán komplikují, neboť jaksi termín voleb je stále nejasný. Pokud se snad ukáže, že volby se budou konat až v příštím roce, budu muset zvážit své další velmi sofistikované marketingové plány a přepracovat svůj marketingovo-politicko-osobní plán a otěhotnět znovu.

Věřím, že žurnalisté chápou a vidí zjevnou nadsázku v mém textu…
Petra Paroubková

Volby 2009: Předvolební speciál Blesk.cz>>>

raspanden ( 4. září 2009 17:41 )

hele, podivej se konecne, jak presne se pise muj nick! A byt pitomec jako Motejl? Diky! To je pocta! Mam pocit, ze resil vyhlaseni voleb, nevim, proc by se k tomu nemohl vyjadrovat!

raspanden ( 4. září 2009 17:38 )

mashi, pani Paroubkova ma translatologii, tedy jednu vysokou skolu. Hospodskou mluvou? Tak to jsem mozna typicky cesky politik. A coo ty vis, treba mam nekolik statnic a vysokejch taky...

mash ( 4. září 2009 17:36 )

Paroubková otěhotněla dříve, než bylo jasné, že nějaké volby vůbec budou... Já myslím, že Motejl prostě přestřelil. Vzhledem k tomu, jak se někteří novináři do Paroubkové pořád strefují, ona na to zbytečně reaguje, navíc před časem potratila... mi to prostě od Motejla příjde dost netaktní. To si raději pro příklad měl vzít ten topolánkův penis z Toskánska (jak pak sám řekl).

mash ( 4. září 2009 17:32 )

Že by volič ODS?

mash ( 4. září 2009 17:31 )

Ale ale... tady někdo závidí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa