Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čtenáři píší: Také nám způsobil eskalátor v metru bolest!

Podle mluvčí záchranky po vyproštění sanitka chlapce převezla do nemocnice. Jeho noha naštěstí není ani zlomená, jen pořádně zhmožděná
Podle mluvčí záchranky po vyproštění sanitka chlapce převezla do nemocnice. Jeho noha naštěstí není ani zlomená, jen pořádně zhmožděná  (Autor: HZS Leoš Kučera)
Autor: jos - 
26. srpna 2009
12:35

Malému Denisovi (7) amputoval eskalátor v pražském metru 3 prsty a čtenáři Blesk.cz píší, že něco podobného se stalo i jim! Čtěte.

Mému pejskovi uvízla při výstupu z eskalátoru packa v díře. Následovalo drahé ošetření na veterinární pohotovosti a následně k amputaci jednoho polštářku, napsala čtenářka Michaela Síťařová.

Před lety se stal úraz také malé dceři pana Nováka z Dobřichovic (jméno bylo na požádání rodiny změněno). Ve stanici metra se dívka na jedoucím eskalátoru sehla pro plyšovou hračku, která jí upadla na schod. V tu chvíli jí eskalátor ruku vtáhl. Utrpěla těžká zranění - přišla o články několika prstů. Událost je pro rodinu bolestivá i po letech...

Toto je nožička sedmiletého Denise, o případu čtěte ZDE!

Nožička se bude hojit dlouho a doživotní následky přesto zůstanou Nožička se bude hojit dlouho a doživotní následky přesto zůstanou | Foto Blesk - T. Vrbenský

 

c3rb3r0s ( 10. ledna 2010 12:46 )

20 mega za pár useklejch prstů na noze? Wau hned zejtra du strčit haxnu do eskalátoru taky

c3rb3r0s ( 10. ledna 2010 12:45 )

Proč by se proboha měli kolemjdoucí zajímat o jim naprosto cizí lidi? Probuď se ženská. To je starost lidí co pracují v úseku kde je eskalátor provozován.

odet ( 1. září 2009 08:42 )

Byla jsem u toho, když si malá holčička před několika lety na Andělu poranila tři prsty na ruce. Jeden chyběl, druhý byl rozdrcený a třetí visel jen na kůžičce. Zoufalá maminka volala o pomoc, kolem proudili stovky lidí a nikdo neslyšel. V davu se našla mimo mne ještě paní doktorka, zatímco jsem držela obvazy, ona se postarala o převoz. Pracovnice metra místo aktivní pomoci hystericky plakaly a technici po chvíli přemlouvání zastavili eskalátor, abychom se pokusili najít prstík, který chyběl, ovšem marně. Když jsem požádala o vodu, abych si umyla ruce od krve, dostala jsem papírový kapesníček. Nevím, co bylo dál, ale nepřipravenost pracovníků metra na úrazy a absolutní ignorace kolemjdoucích lidí na neštěstí malého dítěte mě naprosto šokovala. Ovšem, když čtu diskusi, už se ignoraci lidí nedivím, jen si také můžu přát, aby se to nestalo vašim dětem. Stači zlomek vteřiny a všechno je jinak.

perlaxx ( 1. září 2009 03:32 )

co si mam o Vas myslet. Jen Vam preji, aby se to nestalo vasim detem. Jak muzete byt tak cynicky k takove hruze? Ty schody nejsou v poradku, toto by se stavat nemelo!!!!! Vzdyt je ohrozeno zdravi vsech, vcetne Vas. Toto se proste stat nesmi. A taky neznam pripad, kdyz uz tady se psalo o USA, ze by se to nekdy , nekde v USA stalo. Tam si sakra davaji pozor, nestoji o soudy!!! A tak si radsi lepe hlidaji zdravi svych deti a obcanu!!! Je mi teda nanic z Vas a z Vasich nazoru.

ladys1 ( 29. srpna 2009 11:37 )

Otec bývalý učitel,jak by vysvětloval rodičům,kdyby byl na zájezdě se svou třídou a staral se o ni tak jako o svého syna.Ve svém bývalém bydlišti zpronevěřil 300 000 kč a je na něj podáno trestní oznámení pro podvod tak se bude snažit s toho něco vydolovat aby měl na soudy a případnou náhradu škody pro ubohé důchodce !!!

Zobrazit celou diskusi