Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Paroubková píše z dovolené: Jirka je krásný a pořád laškuje

Autor: rvs, INT - 
17. července 2009
11:04

Petra Paroubková napsala z dovolené ódu na manžela Jiřího. Podle ní je krásný, úžasný a báječný. Může za to horké sluníčko, nebo je to "mazaný" předvolební tah?

 

"Pořád se směje, vtipkuje a laškuje. A vypadá báječně. Dovolená mu prostě svědčí," píše Paroubková.

Působí to jako vyznání stále zamilované ženy téměř dva roky po svatbě. Při pohledu na fotografie polonahého Paroubka v plavkách, kterého nafotili reportéři Blesku na koupališti, musí leckdo nad takovým vyznáním kroutit hlavou. Petro, opravdu?

"Ale ujišťuju vás, endorfiny neendorfiny, můj muž je prostě báječný. Báječný muž, nejen manžel. Je to člověk, který má rád svoji práci a má rád ty, pro které ji dělá," chválí dál Petra manžela.

Právě tento vzkaz voličům budí rozpaky, zda to není přece jen víc volební kalkul než vyznání city rozjitřené těhotné ženy.

V další pasáži se dozvíme, že Jirka vylepšuje svou postavu. "První vstává on, jde hned plavat a cvičit. Pak mě něžně vzbudí a vyvenčí psa."

A to ještě není všechno! Paní Petra si dokonce ze samé lásky už u Jiřího vybavuje jen samé krásné a milé vlastnosti! "Má i pár těch špatných, ale na ty si vlivem dovolené a společně strávených sladkých chvil jaksi teď nemohu vzpomenout," píše Petra Paroulková.

Ostatně Petra není první, kdo Paroubka opěvuje. Její „kdo jiný ho zná líp než já“ už před ní použila jeho první žena Zuzana. Ta také Paroubka vykreslila v nejlepších barvách. Stejně jako herečka Kateřina Brožová, jeho bývalá i současná mluvčí... Dokonce i průzkumy ukazují, že mezi Paroubkovými voliči převažují ženy.

Čím na slabší pohlaví Paroubek tak působí? „Paroubek má moc a ta ženy odnepaměti přitahovala. Sama s jeho politikou nesouhlasím, ale on je opravdu chytrý,“ soudí psycholožka Tamara Cenková.

Galerie báječného a krásného Jirky Paroubka

kathynka ( 18. července 2009 16:17 )

maxmiliana ( 18. července 2009 11:18 )

Chápu, že p. Paroubek a podobní jsou vzorem pro lidi, kteří neumí ani svojí rodnou řeč... SMYSL je od slova mysl..... ale možná jste zvolil "i", protože člověk, co má rád svou řeč i zemi nemůže volit ČSSD.

petr11 ( 18. července 2009 07:08 )

Mají se rádi. Dosti lidí jim závidí.

spoon ( 18. července 2009 06:57 )

Petra je čím dál větší kráva...

anasyi ( 18. července 2009 01:15 )

no tak me nechytne ani na ty trenyrky,ani na ty jeho chlupaty zada,pandero ma jak houpaci kreslo,no a co ma v trenyrkach,no jak sedi rozcapenej,tak tak odhaduji 25 cm.Ale 20 cm dovnitr do pupku a 5 ven z pupku

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa