Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jiří Paroubek se sešel s Putinem: Diplomaté zuří!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, jos - 
10. července 2009
16:13

Schůzka Jiřího Paroubka s premiérem Ruska Vladimirem Putinem budí negativní reakce. Předseda Senátu Přemysl Sobotka (ODS) dokonce jeho jednání označil protiústavní.

"Pokud je pravda, že při své nedávné cestě do Ruska, při takzvaných soukromých jednáních s Vladimirem Putinem, slíbil šéf ČSSD boj proti radaru a i další záležitosti spadající výhradně do kompetence ministerstva zahraničních věcí a vlády ČR, pak je jeho jednání vrcholně nezodpovědné,“ prohlásil podle serveru novinky.cz Sobotka.

Paroubek svými kroky podle Sobotky dokonce porušuje ústavu a z České republiky se tak stává nedůvěryhodný partner pro ostatní státy EU i NATO, vztekal se Sobotka.

Paroubkovým oponentům také hodně vadí, že šéf ČSSD nepřizval na jednání s Putinem české diplomaty.

spoon ( 12. července 2009 11:01 )

ten tlustej trotl někde v.y.s.r.a.l., tak vám, jeho bezmezným obdivovatelům s IQ hluboko pod 50 nikdo nevysvětlí, že je to prachsprostá hovadina, hned začnete hulákat, že za to může ODS a Topol a odvádět pozornost jinam. Paroub to těžce zmršil a to mu nikdo neodpáře, Lojzové....

hani ( 12. července 2009 10:59 )

Presne americky? Pro americanuv vy jsou prach. Radar to poslouchat Cesko. Vsechne vasi sekrety. A obchodovat s tym! Kdo ma informace - ma penize! Americky radar - zrada Ceska! Dokonce Paroubek to rozumi. Neco rozumi. Chcete uplnu kontrolu specakuv, kterym kychat i na Cesko i na jine slovane? Budete mit! Proc presne banda Topola tak potrebuje ten radar? Jeste takhle Cesko ne zradili?

oldedek ( 11. července 2009 13:43 )

Asi jsem to špatně napsal, že mi tam vyskočily hvězdičky - myslel jsem šu_kání....

oldedek ( 11. července 2009 13:40 )

No konečně dělá Jyrka něco pořádnýho, do teď se se zabýval jen ***ním, vlastně školením nezkušené soudružky Borůvky, Brožový až ho pytel bolel, teď už konečně dělá to, čemu strašně, ale strašně rozumí - zakládá RVHP....

gevi ( 10. července 2009 21:30 )

To je pravda, ODS nemá kouska vkusu a sebekritičnosti. Vrcholem špatného odhadu reakcí lidí jsou právě exhibicionistické bilboardy, jimiž otravuje turisty v Chorvatsku. Jenže kvůli tomu ještě není můj názor blbost. Paroubek dobře ví, že průzkumy nejsou zmanipulované a že popularita ČSSD klesá. Už když pokles začal udělal chybný krok s Brožovou. Pak chyby hromadil, popudil proti sobě členy strany a nyní usoudil, že když dá boj proti radaru do kampaně, získá tím hlasy mnoha voličů. Jenže se profláklo, že to slíbil Putinovi. To jsou fakta a ne vymyšlené blbosti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa